Sayfa 467/804 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567 ... SonSon
Arama sonucu : 6427 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1.  Alıntı Originally Posted by cbgul44 Yazıyı Oku
    Çözüldü mü

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Malesef...

2. yapay zeka bofa tavandan aldigini alttan veriyor

3. Çözülsün, et değil ki bu çözüldükten sonra bir daha dondurma zehirlenirsiniz diyelim. Manevra kabiliyetin varsa yap kardeşim, elini tutan mı var?
    Ya da Hedefi belirlediysen inanıyorsan ona göre hareket et ille de istediğin rakama gelecek diye de bir kural yok biliyorsun yeterse sana ulaşılan nokta ver gitsin, başkası alsın belki o da sebeplenir.
    Lakin Erbos un çakar çakmaz çakan çakmak speği GAP hastalığına tutuldu neyapacağını oda bilmiyor kapatmaya kalksa karga gibi ağzından alacaklar ralliye soksa maymun gibi kuyruk dik ama herşey apaçık ortada
    Eeeeee nolcek şimdi ?
    Valla ben şimdi bu problem çözülene kadar
    Oltamı izmdc ve dyoby ya salladım Çapar’ı bu ne gelirse bahtıma diyor Eblek kardeşim sana da başarıların devamını diliyorum ytd

4.  Alıntı Originally Posted by DEMLİKEYF Yazıyı Oku
    Çözülsün, et değil ki bu çözüldükten sonra bir daha dondurma zehirlenirsiniz diyelim. Manevra kabiliyetin varsa yap kardeşim, elini tutan mı var?
    Ya da Hedefi belirlediysen inanıyorsan ona göre hareket et ille de istediğin rakama gelecek diye de bir kural yok biliyorsun yeterse sana ulaşılan nokta ver gitsin, başkası alsın belki o da sebeplenir.
    Lakin Erbos un çakar çakmaz çakan çakmak speği GAP hastalığına tutuldu neyapacağını oda bilmiyor kapatmaya kalksa karga gibi ağzından alacaklar ralliye soksa maymun gibi kuyruk dik ama herşey apaçık ortada
    Eeeeee nolcek şimdi ?
    Valla ben şimdi bu problem çözülene kadar
    Oltamı izmdc ve dyoby ya salladım Çapar’ı bu ne gelirse bahtıma diyor Eblek kardeşim sana da başarıların devamını diliyorum ytd
    Tesekkurler Demli kardesim ,

elbet birgün bulusacagiz diyorum Erbosta,!!

5. Anlık GOLTS 73.70 - %1.73
    Anlık ERBOS 73.70 + %3.44

Yine kavuştular

6.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Borsa ya dikkat edin 158 bin lerde ıkılı tepe yapabılır
    Ytd.
    Umarim dedıgımi dikkate almıssınızdır
    Ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Umarim dedıgımi dikkate almıssınızdır
    Ytd.
    Hocam tebrikler nokta atış .

Siz full çıktınız mı ben de onu merak ettim ? Yoksa dediğimi yap yaptığımı yapma mı oldu

8.  Alıntı Originally Posted by yigit35 Yazıyı Oku
    Hocam tebrikler nokta atış .

Siz full çıktınız mı ben de onu merak ettim ? Yoksa dediğimi yap yaptığımı yapma mı oldu
    Ben elimden geldıgınce erken uyarı yapıyorum gerisi size kalmıs
    Ytd

Sayfa 467/804 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •