icinde oturuyorum , bunlarda benim musterim deseniz iyiymis..:)
Printable View
Yahu sormayın, ben de şu aracın 2018 model füme rengini geçen sene pazarlıkla 3.5 milyona kapatmıştım. Şimdi 4.5 milyon fiyat çekmişler 2019'una. Olacak iş değil :vk: :):)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...25895333/detay
Bir sorum var. gautry de ki fiyat, 24 ayar fiyatı mı, 22 ayar mı?
Kovvektoru gören varmı , la gel bişi yapmiycaz gel gel ecuk mincikliycaz
Badem spor sahaya inmedi hala. Yada bu inmiş hali.
2 gündür benjonun popo sopa görmedi kaşınmaya başladı.🤣
995 milyem
1 kilo gömlek cep boy altında 995 gram altın vardır
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bu seviyeden girmeyi şimdilik riskli görüyorum.
Baksanıza, dolar topiğinde altın konuşulmaya başlandı.
Yarın mevduat topiğinde de konuşulur, öbür gün TV'de, kahvede, sokakta falan derken, ayakkabı boyacısı bile altından bahsetmeye başlar, olay biter.
Ons 1200 küsür dolarken % 92 girdim.
Elimde % 8 USD ile fırsat bekliyorum.
Geri çekilip gramı 40 doları tekrar görürse % 100 altına geçerim.
Eğer FED matbaayı yine çalıştırmaya kalkarsa fiyata hiç bakmadan yine % 100 altına geçerim.
Ama altını uçuracak esaslı bir sebep olmadığı sürece, böyle 100-200 dolarlık yükselişlerde, gaza gelmeyip fırsat beklerim.
Ucuzdan dolar toplarım.
Tavsiye değil, kendi tercihimdir sadece.
Batarım çıkarım kader kısmet.
Kusuruma bakmayın.
Ben de bunu anlayamıyorum işte...
Elindeki imkanın % 92 'si ile (ne demekse) bir yatırım tercihi yapıyorsun.
% 8 bakiye için bu kadar ince düşünebiliyorsun...:)
Bir örnek vereyim.
1.000.000 liran var.
920.000 lirası ile altına giriyorsun.
80.000 lira ile de pusulara falan yatıyorsun...:)
Fazla yorucu.
Ons altında 2008 yılında 400 civarından dolardan başlayıp 2011 yılında 1900 dolara kadar giden bir ralli bekliyorum. Aynı oranda hesaplarsak eğer 3 yıl vade ile hedef fiyat 6000 dolar civarı olur.
13 agustos 2018 dolarda zirvenin test edildiği tarihti.. yıl dönümü bugun..bazen soğuk şakalar olabiliyor, ancak şu ana kadar olmadı.. artış düşük bir oran..
an itibarı ile dolar/tl 5.6290
5,6300 vurdu çekti
geçen hafta aralık vade dolar long pozisyona geçtiğimi yazmıştım.. eylül ayında faiz düşüşü yüksek ihtimal olduğundan zamanlama olarak iyi bir noktada olduğunu düşünüyorum.. geçen hafta 5.75-5.80 civarından alım fırsatı verdi..zararı göze alarak girdiğim bir poz.. sadece olasılık ve risk analizi yaptım kafamda hızlıca..
geçen hafta yaptığım kademeler şimdiden kar yapıyor,size demiştim ema200 altında her türlü alınır.şimdi kademeler bitti,alacak TL de kalmadı.ahaha alacağımı almışım bana ne
arjantinden sonra sıra kavrulmuş bademlerde,ahahaha
Geçen dedim ki önceki bayramda dolar bozdurup faize koyan çifte vurgun yaptı. Hem dolar düştü hemde faiz aldılar, aynısını yapsam mı diye. Tabii ki yapmadım. Ama piyasa algısı demek böyle işliyor. Tersine
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/Yd6P36.png
Ortalama 4-5 kurus daha artarsa sistem long diyecek ama viop piyasası kapalı perşembeyi bekleyeceğiz:)
Kesinlikle Yatırım tavsiyesi değildir..
Arkadaşın biri sordu 5.46 küsürden girmek mantıklı değil kaç olur ki 6 mi olacak sanki dedi .
Faizdeyim kafam rahat garanti dedi riske girmem bu fiyattan dedi sonuç ortada
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TE LE orta uzun vade pişmanlıktır,yitip gidendir.kandırmacadır. kendinizi bu kötü alışkanlıktan kurtarın.alo 188 TE LE bıraktırma hattını arayın,yanında sela bedava
Arjantin Merkez bankası sanırım olağanüstü toplantı ile politika faizini %75'e çıkartmış.
Teknik olarak durmaz uzun ince bir yola girdi dolar tl.
3 ay önce düşüş 5.1 den dönmüş 6.25 kadar gitmişti.
Şimdi 5.5 den döndü aynı hesaba göre 6.80 yapar.
Son aldığım dolarda (mart 15) bas bas bağırıyordu, yükseleceğim diye. Şimdi hesap ediyorum, tl faiz daha iyi çıkıyor. Son kurşunda bari kazıklanmamak için soruyorum. Rsi, macd vs çok standart değil mi. Bu kadar bariz mi hareket ediyor bu meret. Tuzak vs yok mu
Halen (3 haftadır) longdayım, sahilde çekirdek çıtlatıyorum.
ema100 hariç tüm emalar kırıldı. rsi 50 sınırını kırdı. bundan sonra TL mum gibi erir. bunu MB veya diğer tezgahlar engelleyemez. sizce bunlar nöbetçi bırakmadımı? bıraktılar tabiki ama elden bişey gelmiyor. cin şişeden çıktı. 9 mayıs düşen kanalı bu sefer sağlam kırıldı,tezgah dağılıyor.
Huuuu mekanın sahibi olduğunu iddia eden arkadaş, neredesin?
Dolar gidiyor.
ilginç bir noktadayız.. geçen sene 7 den 5.15 e ve sonra 6.20 ve tekrar 5.45 hareketi abuk bir hareketti.. bunu engellemeleri lazımdı ancak populist yaklaştılar ve dolar alanların "pişman" olacağını söylediler..istedikleri buydu..
halk bu martavalları yemedi.. maliyetleri yukarıda kaldı ve bu nedenle tekrar o maliyetler görülmeden satmayacaktır..
geçen haftalarda doları düşürerek dolarları satmasını sağlamaya çalıştılar halkın..
ancak bu olmayacak bir şey.. en iyi çareleri bir miktar yükselmesini izlemek müdahele etmeden.. o noktalarda bir miktar çözülme olabilir..