13 agustos 2018 dolarda zirvenin test edildiği tarihti.. yıl dönümü bugun..bazen soğuk şakalar olabiliyor, ancak şu ana kadar olmadı.. artış düşük bir oran..
an itibarı ile dolar/tl 5.6290
13 agustos 2018 dolarda zirvenin test edildiği tarihti.. yıl dönümü bugun..bazen soğuk şakalar olabiliyor, ancak şu ana kadar olmadı.. artış düşük bir oran..
an itibarı ile dolar/tl 5.6290
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
5,6300 vurdu çekti
geçen hafta aralık vade dolar long pozisyona geçtiğimi yazmıştım.. eylül ayında faiz düşüşü yüksek ihtimal olduğundan zamanlama olarak iyi bir noktada olduğunu düşünüyorum.. geçen hafta 5.75-5.80 civarından alım fırsatı verdi..zararı göze alarak girdiğim bir poz.. sadece olasılık ve risk analizi yaptım kafamda hızlıca..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
geçen hafta yaptığım kademeler şimdiden kar yapıyor,size demiştim ema200 altında her türlü alınır.şimdi kademeler bitti,alacak TL de kalmadı.ahaha alacağımı almışım bana ne
arjantinden sonra sıra kavrulmuş bademlerde,ahahaha
Yer İmleri