Reuters: Azerbaycan ve Ermenistan geçici insani ateşkeste anlaştı
Reuters, Azerbaycan ve Ermenistan'ın 26 Ekim sabah 08:00'den itibaren geçerli olacak geçici insani ateşkeste anlaştığını duyurdu.
Printable View
Reuters: Azerbaycan ve Ermenistan geçici insani ateşkeste anlaştı
Reuters, Azerbaycan ve Ermenistan'ın 26 Ekim sabah 08:00'den itibaren geçerli olacak geçici insani ateşkeste anlaştığını duyurdu.
biz ailecek her turlu tedbire devam ediyoruz.
fakat etrafımı görünce artik aldığım tedbirlere inanmıyorum.
kaçışım yok gibi
sitede bir suru vaka cikmis ve cocuklar aksama kadar dip dibe oyun oynuyor inanılmaz.
okulun açılmasina da olumsuz bakmiyorum.
vallahi her yer bizim site gibiyse bu cocuklar aksama kadar oyunda zaten yahu. ha okulda toplanmis ha oyunda.
Ben şahsen ülkemizin yarısının bu hastalığı atlattığını düşünüyorum.
Lobisinin güçlü olması ile büyük felaket zamanı Amerika’ya kaçıp ATM nin mucidi olmasıyla ilgisi var mı .
Belki de kaçmasına sebep olmasak ATM yi buradan üretip Dünya finans merkezi biz olurduk
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Stevie Ermeni’ler büyütmüş evlat edinmişse onun etkisidir sonuçta elma diye bir dev oldu şu anda
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İsrail Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ülkede corona virüsü salgınına karşı geliştirilen potansiyel aşının 1 Kasım’da insanlar üzerinde denenmeye başlayacağı duyuruldu.
Ermenilerin bir de gerçekten işi gücü Türkiye diplomatlarimizi katletmek için örgüt kuran bir topluluktan bahsediyoruz. Varlıklarını sürdürmek birbirleri ile birarada kalmak için ortak paydaları Türk milleti.Olamazdık, kalmaları için ortamı sağlasak dahi coğrafya kader olurdu evlenir çoluğa çocuğa karışır giderdi.
MIT mezunu hocam vardı adam Türkiye'de zaman hızlı akıyor ilginç şekilde ABD de başardığımın yarısını burada çıkaramıyorum derdi. Artık sebebi nedir bilemiyorum.
Şunu da söyleyeyim Ermeniler ülkenin içinden kendi ülkesini çıkartmak istedi gitti Azeri ile de kavgalı adamlar milliyetçiliği irkcilik olarak yapıyor savaş çıkartıyor kaybedince soykırım. Çıkartma kardeşim 1000 sene Türk hakimiyetine yaşamışsın diline dinine dokunulmamış artık hakim ben olacağım Rusya arkamda Amerika arkamda dersen böyle 200 sene ağlarsın vatanından yurdundan olursun. Adamlar dio ki biz önce geldik turkler defolsun gitsin. Ya sen ya ben dio yani. Kusura bakma o zaman gücü yeten kalır yetmeyen gider yani.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dükkan onlara gelmiş sanırım .
Oniki havariden iki tanesi Ermeniler arasında yayma maksadıyla gönderilen bir millet olmuşlar ve Kayserili bir papaz tarafından kralın ilk kez resmî din olarak iseviliği tanıyan devlet olmasını sağlamış .
Evenjelistlerle bünün bağlantısı var mıdır bilemem tabi .
Ama hiçbir mezhepe bağlı değiller kilise olarak oda ilginç mesela
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Hafta sonu trafiği fransa ile atışmalar gerçi konu sadece Türkiye-fransa arası ilişkiler değil fransanın islamiyete karşı negatif yaklaşımları tüm ülkelerle arasını açıyor.Bu onların sorunu kendi düşen ağlamaz derler..S- 400 konusu Türkiye bu konuda haklı F-35 lerin Türkiyeye verilmemesi bunlar iyi şeyler değil , belki de Türkiyenin geç bile kaldığı konu incirlik üssünün kapatılması olabilir.Cumhurbaşkanımız gayet güzel cevap verdi yaptırım felan vakit kaybetmeyin neyse yapın dedi Türkiye bu konuda haklı ki böyle konuşabiliyor.Bu tür olayları yaşadık ama sevindirici haber Azerbeycan ermeni ateşkes anlaşması bu gelişme borsaya pozitif olarak yansıyacaktır.Türkiye bu konuda tarafsız bir politika izledi başarı Azerilerindir Türkiyeye çamur atmaya bulaştırmaya çalıştılar ama gerçekler doğrular yalan söylemez derler.Genel görüşüm abd seçimleri sonuçlanıncaya kadar yatay 1200 üzerinde tutunma çalışmaları devam edecektir.
ne yatayı ne Azerbaycan'ı?
3 kasım geçmeden ya kenardan izlenir, ya da short açılır. Fena bir satış yapacak bunlar bence, 130.800 geçmiş ya son işlem, bunlar bir 115 yapar. cuma kapanışına kadar o 115 bir görülür sanki.
Donald J. Trump (@realDonaldTrump) Tweetledi: Congratulations to Armenian Prime Minister Nikol Pashinyan and Azerbaijani President Ilham Aliyev, who just agreed to adhere to a cease fire effective at midnight. Many lives will be saved. Proud of my team @SecPompeo & Steve Biegun & @WHNSC for getting the deal done!
https://twitter.com/realDonaldTrump/...560132097?s=20
Yukarıda yazılanlara bakınca,
UMBERTO ECO'nun deyişini yazmadan olmaz...
...Internet ve sosyal ağlar sayesinde, daha önce hiç sesi çıkmayan
bir sürü budalaya konuşma hakkı verilmesi ve böylece herkesin doğru olsun olmasın
kendi beyanlarının ve görüşlerinin tanıtımını yapabiliyor olması bir takım
sorunları da beraberinde getirdi...
Bu durum, haber gibi görünen ancak hiç bir rasyonel akıl yürütme,sorgulama
ya da delil kullanma olmaksızın yaratılan sahte haberlere yol açtı..
eksi gap isterük ...............:bravo:
Matbaa keşfedildiğinde de hem kilise, hem ulema, hem asiller, hem de elyazmacıları "eline matbaa alan tanriya, dine, devlete karşı yazacak" diyordu.
Bizler bağımsız gazete-televizyonu hatırlayan soon nesiliz. Paranın ve iktidarın aktörlerinin istediklerini yayınlattığı ve oynattığı medyaya kulak veren izleyen kaldı mı ki?
Milyarlarca budalaya ve sahte habere rağmen, başka hiç bir yerde düşüncesini-haberi yayınlama şansı bulamayan insanlar ve gruplar internette güzel örnekler de veriyor. Medyadan kovulan pek çok şerefli ve bağımsız gazeteci-aydın internet haber-yayın yapıyor. Pek çok taciz-haksızlık ve suçun müsebbipleri internet yayın ve kampanyaları ile ortaya çıkarıldı ve adalet sağlandı.
Ben 1996dan beri ne gazete-ne televizyon hiç birini takip etmiyorum.
Hiç bir şey de kaçırdığımı sanmıyorum.
Eco'nun yazdıkları ile "Çobanın oyu ile benim oyum arasında fark kalmadı" demek birbirinden farksız.
7 li rakamlarla hatira fotografi cektirelim mi bugun
Patron cildirdi yaptırım istiyor
Pala dayının işi zor. hem global hem yerel olumsuzluklar aynı anda zuhur etti. yapacağı şey belli Bim,Eregli,tcell ve aselsan ile vade bitene kadar piyasayı tutacak.
o eksi gap buraya gelecek ................ :drunk:
ben de ralli bekliyorum..ytd
Dolar 8
Saol reyiz sabah sabah yine guldurdun
ohhhh yavaş pala .............. ralli bekleyeni var, hissecisi var :kahkah:
Şey 8 ney 9.46
Hani Nerede keyif çaylarımız.
İyi geliyormuş her sıkıntıya
döviz,endeks kimin umrunda ARCLK vadelin varsa???:)
Ver muzigi
Eurocularin gur sesi o
Dolarcilarin umudu o
aralık 2021 döviz kontratları uçuşta...
pala bastırıyor ............. kemik sesleri gelmeye başladı :kahkah:
Dövizde film koptu merkez olağanüstü toplansaa alınacak karar daha büyük paniğemi neden olur yoksa toparlar mı biraz
10856851546 kez short için geç kalmadınız yazdım...
https://i.hizliresim.com/Kr5up7.jpg
yok olan mitler :
* borsa yükseliş eğilimli bir oyundur
* 10 kaplan kadar güçlü
* bademler tutuyor
* düştüğü yerden teper
biraz sonra makinist lokomotiften atlayacak ................ :kahkah: