Hergün para dağıtıyorlar burda bi bize denk gelmiyor nasıl bi sistem kurdularsa paranoya olucaz.. İşin şakası bi yana bugün pala longcu ya verdi bayram harclığını, yabcak bişii yok , fakir geldik fakir gidecez :)
Printable View
144200 calısıo vur penceyı maç bıtmedı
Caho alt tarafı short yaptın h potter tarzı senaryo yaz demedi sana kimse.[emoji3]
Altın 1690 civarıyken haykırdım bırakın ameleliği altın alın diye... Aynı mesajı 5-10 kere yazdım aynı gün...
Dinleyen oldu mu? Sanmıyorum...
Bugünün loop mesajı sp500 dü... Yapıştırın... Dinleyen olur mu? Sanmıyorum...
6 NİSAN tepesi 1445 di..
1 ay sonra yine test ettik...2 li tepe mi, yoksa bu direnci aşıp gidecek mi?
bunu sadece herif bilir..çünkü o ne yapmak isterse o olur.
Caho başına geliceklerden habersiz bi şekilde günün tepesinden şortları giydi, ptesi melül melül meletirlerse şaşırmam. :kahkah: melemezse tebrik ederiz.
1535 şort not ettik
ya bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum secbul ya...bir de tabii kurum meselesi güvenilirlik v.s...iş hesap açmakla bitmiyor yani...binance en iyisi diyorlar bakalım inşallah bir sabah uyandığımda binance kapandı sahibi de arnavutluğa kaçtı diye haber okumayız :he:
bu arada acaip iş bu kripto işi...binance in sahibi genç bir eleman çinli...adam köfteciymiş hamburgercide köfte ızgara işine bakıyormuş bir zamanlar...dün haber vardı hürriyette şimdi serveti 1,9 milyar USD...ne biçim bi dünya anlamadım gitti...
vadeli oldukça iyi duruyor...dipten 3.400 puan tepti ve hala diri...yani öyle birileri patır patır malı boşaltıp kaçmadı en tepede...tuzak değilse iyi duruyor abicim...
Sercanhan gelsede 1 milyon endeksden bahsetse
yani şimdi longçuyum diye herkes yazar ona birşey diyemem. yükselişi tepki alımı dışında yorumlayacak pek veri de yok.
karakemal ve abka dışında açılış sırasında ve öncesinde longum diyen de yoktu. iki abiyi tebrik ederim. paranızı güzel günlerde harcayın.
ama şu ekonomi ortamında bile şortçular bu durumdaysa longçu veya hisseci arkadaşlar şortçulardan daha çok düşünün derim naçizane.
adamlar bir haftadır hiçbir veriyi takmadan yukarı sürdü yangından mal kaçırır gibi. sanki tüm vadeleri ve hisseleri kapatacak gibi poz yaptılar. daha da kötüsü en son adı kötüye çıkmış bankalara saldılar.
çok zor bir hafta oldu benim açımdan. önümüzdeki maçlara bakacağız :)
Kapanışa bakın 144144
Artı gap olur
Yarın pazarlar açık. Taze meyve sebze depolayın yoksa 1 hafta market ürününe kalırsınız.
hersey nasıp demek ısterım gunlerdır bankalarda cesıt long vardı sabah petkım 6,60 ınısınde malıyetten cıktım hafta sonu bayram yurt dısı vs.pala dedıkı banka endeksıne gel bu hasret bıtsın oda 23 mart tan berı yatay trend yukarı yım dedı sortta olma zamanı degıl der long olmasanda sort olma yoksa cort ederım der ben deyımde
Bir iki tane eksik gerçi... Bozkurt long, emekdar long filan açmalıydı... Onlar demek ki düşmeye başlayınca açacaklar (lafta tabi)...
Emeği geçenlere teşekkürler.. İyi akşamlar.
kazananlar bayram şekerini alıp evine götürür artık biz fakirler naparız bilemiyorum, neyse sağlık olsun.
Kâr zarar kardeşmiş üüüle diyorlar, birde parayı nerde kaybettiysen orda ara dediler.
Benim paraları alanı buldum, sensör bayım almış, kulaklarını çınlatayım eccük :)
Burdan selam eder gözlerinden öperim, hürmetler sensör bayım, özledik yahu
af maf çıksa da gelse
kazanabılen cengaverler alın terınızle kazandıgınızı ve ne kadar zor oldugunu bılmemden dolayı helal olsun derım fakat kazandıgınız mıktarı burda yazmak sızce de dogrumudur burada ınsanlar ıflas edıyor canı yanıyor kazancınızı dagıtmak ıcınmı yazıyorsunuz desem gozunmu var dıyebılırsınız sabah yapmıs oldugum stratejık hareket sızın yazdıgınızın kac katı sukur kaybım yok az bısey karlıyız dogrusu dusunceler paylasılabılır ama su kadar kazandım bence hatta bırcok forumdas ıcınde hos oladıgını dusunuyorum ıtı aksamlar
Biz kendi aramızda bi şekilde üleşiriz vakti zamanı gelince el turco abi
Caho direk palanın paraya göz koymuş üleşirmi bilemem, ölene kadar mokoko diyebilür, korkutmak gibin olmasın da:he:
Değerli el turco,
Longda girdim...
Biliyorsun long oldum mu illakı bir sallanır...
Tam 575 puan geri geldi...
Bekledim yalvardı g.t veren o. Çocuğu...
Bak momentum bitti falan diye ööylece bekledi
Sonra sürdü gitti...
Tepeden sarkınca tövbe yukarı gitmeyecem bak spotuda basıyorum ver artık dedi longu...
Ben de al short olsun dedim...
Hiç geciktirmeden hemen tekrar sürdü yukarı o.çocuğu...
A.k.züppesi...
Fakat çok kontrollü götürdüler,,,satış baskısıyla götürdüler...
Akşam jetondan görürsünüz...
Totalde 8 kontrat shortum. Yukarı çıktıkça da Haziran vade longları yeni sahiplerine teslim ediyorum, edeceğim. Longların tükenmesi için yaklaşık 300 puan lazım bana. Her 11 puanda 1 long yeni sahibine teslim.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7c1e0029d2.jpg
Devir masayı joni, bu kendini akıllı sanan safoş avareler hala yukarı filan sayıklıyor... Uyandır garibanları joniiii !!!