Caho başına geliceklerden habersiz bi şekilde günün tepesinden şortları giydi, ptesi melül melül meletirlerse şaşırmam.melemezse tebrik ederiz.
1535 şort not ettik
Caho başına geliceklerden habersiz bi şekilde günün tepesinden şortları giydi, ptesi melül melül meletirlerse şaşırmam.melemezse tebrik ederiz.
1535 şort not ettik
Hamdım Piştim Yandım
ya bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum secbul ya...bir de tabii kurum meselesi güvenilirlik v.s...iş hesap açmakla bitmiyor yani...binance en iyisi diyorlar bakalım inşallah bir sabah uyandığımda binance kapandı sahibi de arnavutluğa kaçtı diye haber okumayız
bu arada acaip iş bu kripto işi...binance in sahibi genç bir eleman çinli...adam köfteciymiş hamburgercide köfte ızgara işine bakıyormuş bir zamanlar...dün haber vardı hürriyette şimdi serveti 1,9 milyar USD...ne biçim bi dünya anlamadım gitti...
vadeli oldukça iyi duruyor...dipten 3.400 puan tepti ve hala diri...yani öyle birileri patır patır malı boşaltıp kaçmadı en tepede...tuzak değilse iyi duruyor abicim...
Sercanhan gelsede 1 milyon endeksden bahsetse
yani şimdi longçuyum diye herkes yazar ona birşey diyemem. yükselişi tepki alımı dışında yorumlayacak pek veri de yok.
karakemal ve abka dışında açılış sırasında ve öncesinde longum diyen de yoktu. iki abiyi tebrik ederim. paranızı güzel günlerde harcayın.
ama şu ekonomi ortamında bile şortçular bu durumdaysa longçu veya hisseci arkadaşlar şortçulardan daha çok düşünün derim naçizane.
adamlar bir haftadır hiçbir veriyi takmadan yukarı sürdü yangından mal kaçırır gibi. sanki tüm vadeleri ve hisseleri kapatacak gibi poz yaptılar. daha da kötüsü en son adı kötüye çıkmış bankalara saldılar.
çok zor bir hafta oldu benim açımdan. önümüzdeki maçlara bakacağız![]()
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri