Zaten müdahele ediliyor.Edilmese uzay hayalimiz gerçekleşecek
En azından birileri mutlu, Aralıkta 17-18 den dolar alanlar (satmamışsa) zarardan kurtuluyor.
Bu Nebati denen adam Habertürkte Ahmet Hakan ile yaptığı programda dolar diye bir sorunumuz yok, çok dar bir piyasa, kontrolümüz altında diyordu, bok da kontrolün altında tövbe tövbe
Adalet bakanı: Konut kiraları artışı 1 yıl boyunca (seçime kadar) yüzde 25 i geçmeyecek.
CDS 759 diyor
Bu kkm de günde sadece 11.00 da mı belirliyor merkez kuru hesap açarken yoksa başka bir saati de var mı
yeni evimi kiraya verirken daha yüksek rakamdan kontrat yaparım 1 yıl boyunca her ay sana %20 sini hibe edeceğim derim seneyede %25 ini yaparım al sana bi hile yöntemi buldum anında:)
onu çıkarmanın yolunu bulacağım 2 kira artışı yaptım şimdiye kadar
ilkinde pandemi var diye 1.500 lük kirayı 1.500 de bıraktım geçen sene 1.750 yaptım iki senede %15
çevrede kiralar 4.000 den başlıyor
sarı sitenin yalancısıyım
şimdi ben bu adama 2.100-2.200 diyince
bana haksızlık olmayacak mı en azında 2.750-3.000 arası yapması lazım
Konuta gelen bu sınırlama başka şeylere de sınırlama geleceğinin habercisi aslında.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
genellikle, sabahtan bakamıyorum bilgisayara....
şeyi yeni gördüm....
https://twitter.com/CandirEgemen/sta...JDZAHI1Lw&s=19
Cds 765 görmüş...
Diriliş, şahlanış, siha, 2023, yerli ve milli, 2071
Kiraya yapılan vatandaş yorumlarından.....
Adam kira ile geçiniyor. Parasını faize yatirmiyor ve ticarete girse zarar edeceğini biliyor veya ticaretten anlamıyor. Sen mi karsilayacaksn zararını veya gelirini.
kıl almaz faiz oranları ile hem enflasyonu patlatan hem de konutun enflasyondan da fazla değerlenmesini sağlayan iktidar. Simdi aynı anda hem gaza hem frene basmaya çalışıyorlar. Konutun en sevilen yatırım aracı olduğu bir memlekette nerdeyse bedava kredi dağıtmanın sonuçları..
kıl almaz faiz oranları ile hem enflasyonu patlatan hem de konutun enflasyondan da fazla değerlenmesini sağlayan iktidar. Simdi aynı anda hem gaza hem frene basmaya çalışıyorlar. Konutun en sevilen yatırım aracı olduğu bir memlekette nerdeyse bedava kredi dağıtmanın sonuçları
Böylece ev sahiplerinin oyunu almayı garantilediler.
Kiracı olarak evin kirasına enflasyon kadar artış yapmayı düşünüyorum. O zaman tekrar duruma bakarız. Kiracıyada süresi dolduğu için muhtemelen kira tespit davası açarız. Bunu engelleyen bir hüküm var mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
herkes kiracı tahliyesine uğraşacak muhtemelende her yıl çıkarmaya çalışacak taahhütname vs.ile.
Devlet yeniden değerleme oranlarını %25 yapsın
Bugünlerde çıplak dolaşmalar,
uluorta yerlerde cinsel temalı davranışlar ortaya çıktı.
bu durum birilerinin değirmenine su taşımakta,
şeriata geçmek için zemin hazırlama uygun ortamı oluşturma çabası adına
bir yerlerden düğmeye basılma kuşkusunu arttırmaktadır.
Laik düzenin sonuçları bu sapkınlıklar oluyor diye yakında bir argüman oluştururlarsa hiç şaşırmamak gerek.
inanın ki bende sizin gibi yaptım geçmiş zaman insanlık adına,
bu sene için şu olsun dedim.
bana dediği şu kanun ne derse o dedi bir tl fazla arttırmam dedi.
şu an yan apartmanın yeni kiracısının yarı fiyatına oturuyor zamlı haliyle.
nasıl çıkaracağımı da bilmiyorum.
zabıtalar, kiracıları dolaşır artık....
15.90 dan beri ha düşer ha düşer diyerekten günlük nkolay da TL faizi alarak bekledim. 20 günde bu yüzden 120 bin TL'den fazla zarar ettim. Bu seviyelerden acaba artık kkm ye girsem Eylül de ne olur sizce kur buralarda mı gezinir yoksa yükselir mi? fikirlerinizi bekliyorum elbette yatırım tavsiyesi değildir benim için.
Kısa zamanda çok yükseldi teknik olarak biraz düzeltme gelmesi gerekmez mi acaba? Yani yataya bağlarsa yine zarar yazacağım. Aralık ayında da ucundan kıyısından çarpılmış biri olaraktan temkinli yaklaşıyorum ancak yaklaştıkça da her gün kur bakmaktan kafam rahat değil işimi yapamaz oldum
Nerdeyse 18 olacak.
KKM ne işe yaradı?
6 ay kazandırdı.
Eeee seçime 12 ay var.
Şapkadan bu kez ne çıkacak?
Ömrü 12 aya yeter mi?
Türkiye’de 300 yeni fabrika açıldığını gören Avrupalılar iş başvurusu yapmak için konsoloslukların önünde sıraya girmiş [emoji6] https://t.co/jfQhuq29Zk
https://twitter.com/ankara_kusu/stat...yPOW_s6Og&s=19
Saat 16:00 dolarda günlük rutin satışlar başlıyor....