Sayfa 467/1122 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by romwar Yazıyı Oku
    Bu neye göre olacak? Kontrat var hukuk nerede? Böyle saçmalık olur mu? Ev sahiplerinin suçu ne ?
    ADAM ADALETİ TEMSİL EDİYOR...
    Bakan...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. Bu kkm de günde sadece 11.00 da mı belirliyor merkez kuru hesap açarken yoksa başka bir saati de var mı

3.  Alıntı Originally Posted by romwar Yazıyı Oku
    Bu neye göre olacak? Kontrat var hukuk nerede? Böyle saçmalık olur mu? Ev sahiplerinin suçu ne ?
    Lüx konutlarda oturanlarada mı kıyak?

Örnek adamın altında 2 milyonluk araba, senin konutuna devlet desteği ile mi çökecek?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4. Maalesef öyle görünüyor. Mahkemelerin iş yükü artacak. Ev sahibi ve kiracı daha çok papaz olacak
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Lüx konutlarda oturanlarada mı kıyak?

Örnek adamın altında 2 milyonluk araba, senin konutuna devlet desteği ile mi çökecek?

5.  Alıntı Originally Posted by romwar Yazıyı Oku
    ev sahibi kiracı ilişkisi iyice karmaşık bir boyuta evrilecek ev alıp kiraya verme olayı da baya stresli hale geldi evini yeni kiraya verecekler artık daha yüksek kira bedeli talep etmek zorunda çünkü artık enflasyon kadar bir zam talep etme
    olayı bitti

yeni evimi kiraya verirken daha yüksek rakamdan kontrat yaparım 1 yıl boyunca her ay sana %20 sini hibe edeceğim derim seneyede %25 ini yaparım al sana bi hile yöntemi buldum anında
    bir halt olacağı yok.

7. Kiracı bunu yer mi pek sayın başkanım? Ayrıca yeni kiracı için belki çözüm olur bu peki ya kontratı devam edenler?
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yeni evimi kiraya verirken daha yüksek rakamdan kontrat yaparım 1 yıl boyunca her ay sana %20 sini hibe edeceğim derim seneyede %25 ini yaparım al sana bi hile yöntemi buldum anında

Alıntı Originally Posted by romwar Yazıyı Oku
    Kiracı bunu yer mi pek sayın başkanım? Ayrıca yeni kiracı için belki çözüm olur bu peki ya kontratı devam edenler?
    onu çıkarmanın yolunu bulacağım 2 kira artışı yaptım şimdiye kadar
    ilkinde pandemi var diye 1.500 lük kirayı 1.500 de bıraktım geçen sene 1.750 yaptım iki senede %15
    çevrede kiralar 4.000 den başlıyor
    sarı sitenin yalancısıyım
    şimdi ben bu adama 2.100-2.200 diyince
    bana haksızlık olmayacak mı en azında 2.750-3.000 arası yapması lazım
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 467/1122 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz