Deli tramp gümrük tarifelerini 90 gün ertelemis müzakere edilecekmis ve ABD borsaları yüzde 6 yukarı fırladı yarın imkb den de iyi bir tepki gelirve bu pustun hissesi ne yapar bilmem çünkü patron ve tahtacizi pust hayirlisi
Printable View
Deli tramp gümrük tarifelerini 90 gün ertelemis müzakere edilecekmis ve ABD borsaları yüzde 6 yukarı fırladı yarın imkb den de iyi bir tepki gelirve bu pustun hissesi ne yapar bilmem çünkü patron ve tahtacizi pust hayirlisi
Yeni bir turp veya olumsuz bir durum çıkmazsa ,
2025 yılının bist rallisi yarın itibarıyla yavaş yavaş başlar, bu ralli zaman zaman düzeltmelerle eylül ekime kadar sürer diye tahmin ediyorum
Sizin beğendiğiniz yorumlar hangileri biz de onları takip edelim . Sizin yorumunuz hiç yok . Zaten sorun da burada hiç fikir yazmassanız hata da etmezsiniz. Bence siz de fikrinizi yazın arada sırada . Ben zaten Falcıyım bu hissede patronun dediği olur çalışması var. Neler olacağını tek o biliyor gerisi Fal I güzaf. Adam aylardır kap atmıyor. Fabrikaya yeni makinalar geldi üretim Planlaması yapıldı kapasite planlaması belediye izinleri hepsi geldi Siz hiç kap attığını gördünüz mü ?
O zaman geriye tek bir şey kalıyor Ya HAbere bakılır Heber yoksa Fal açılır.
Cok hizli dönüs var yorumcular bu para neymis böyle 1 saat önce aglayan yorumcular şimdi xte
Alark ları sattım Egeen aldım Alark çakıldı Egeen idare ediyor. Bu düşüş devam eder ise Aefes satacağım Sonra AGHOL satıp Egeen alacağım bu BAyraktar bana hayatımın en büyük zararını yazdırdı. Portföy , portföy olmaktan çıktı tek kağıt yatırımı olma yolunda gidiyor. Artık ölmek var dönmek yok. 2 Ay içerisinde 12 500 TL olursa bu bana verdiklerini alabilir yoksa tuzlayıp kaldırıyoruz 3 sene sonra bakarız artık.
Bu patronun unuttuğu şey şu. Az dan az Çok tan çok gider !..
Yarın güzel bi yükseliş bekliyorum son haber nedeniyle trumpet şaşırtmaya devam esiyor
bu panjiva falan gönderilere bakıp ciro tahmini yapıyormusunuz? toplam hasılatın 2/3 ü abd kıtasına sizin bu hesaba göre medyan 32 mil dolar tl bazlı kur dönem ort,37 alsak 1,2 milyar tl yapar,,,not aldım bunu,bilanço geldiğinde gerçek ortaya çıkar bakalım sizin bu panjiva vs verileri ne kadar sağlıklı
son çeyrek yani 2024/4 te abd ye 25 mil dolar ihracat yapılmış(bakınız bilanço dip not 26)
Borsanin yuz karasi yine kendini ispat ediyor
Sayın Hopefeded artı eksi işareti standart sapmalar için kullanılır. Siz artı eksi %20 civarı diye yazmışsınız, bu artı % 20 de olabilir eksi %20 de olabilir anlamına geliyor, çok sağlıklı bir anlatım olmamış. Eğer kastettiğiniz % 20 ilk artış ise “ gönderi artışı % 20 civarı olur “ yazmanız yeterli. YTD
Taban olmazsan ********sin
Yüzde 125 vergi Çine degil Gaziemirdeki fabrikaya mi geldi acaba haberimiz mi yok?
Yüzde 51 hissesi olan meritor Cumminsi de gormuyor?
https://i.hizliresim.com/7hgckzm.png
Bu şeref yoksunu için eskilerin bir sözü vardır pislik pisligi kenefte (tuvalet deliğinin altında) bulur derlerdi ahanda bizdeki patron tahtacı
pustlarinin buluşup kaynastiklari yer dün ABD den haber gelince de yazdım beklentim yok diyecunku karekterleri yok zibidilerinendek yesilde olsa geri hafif gelse bunlar ekşi yaptirir o kadar da tanıdık rezilleri
Doğru tespit, ama birde kendisine sorsanız ne muhteşem adamdır kimbilir. Eeeee nede olsa Boğaziçi Bilgisayarı kazanmış ama bir Hocanın tutumu yüzünden Amerika’ya 2 senelik finans okumaya gitmiş, iki Türkçe kelimenin arasında sikeylibility deyince Amerika’da okuduğunu ispatlayacak sözde. Ben görenlerin yalancısıyım, konuşmamak için dvr gibi geviş getiriyormuş. YTD
Saygısızlık algılanmasın syn Baygeorge.Yorum yapmayana kızıyorsunuzda sizin yorumlarda müthiş iddalı oluyor.Kağıda inanmışlık var hepmizde.Bununla beraber müthiş bıkmışlık,sinir,öfke.Böyle sakince yazıyor gibi duruyoruz.Ama bilsemki ceza almaycağım neler yazacağım.Ufacık bir habere bile acaba olumlu ne çıkar diye düşünmekten heba olduk.Kendi adıma maalesef beklemekten başka bir çarem kalmadı.Şubat 2024 17.200-Nisan 2025 9.000.Çok müthiş bir olay olmadıkça hisseler genelde 1.5 yıl sonrasına kadar tekrar tl bazlı eski zirveyi görüyor.Umarım en azından bunu yapar.Dolar bazlıda son 5 yıl öncesine döndük.
Bu arada alıntıladığım baygoerge yorumu 2024 mart ayına ait.Yeni algılanmasın
Üstadım size lafım yok. Kağıda patrona ekonomiye her şeye kafayı taktım . SAnal bir dünyada yaşıyorum gibi geliyor. Bir de 19200 TL de herkese buralar galiba zirve dedim 16000 altı göründüğünde ufak ufak alımlar yaptım 14 bin altında hadi canım dedim 12100 de kırılınca gözlerime inanasım gelmedi. 9000 Kırıldığında şaşkınlık değil çöküş yaşadım . Ama almaya da devam ettim. Benim kırgınlığım demeyeyim de şaşkınlığım hayatımda hiç bu şekilde baskı yapan bir patron görmedim. Artık kimse bana spek var demesin . Patronun haberi olmadan kağıda speklik yapacak olan biri nin canını almış olurdu. Artık bıraktım destek direnç trend Teknik yok , hatta finansal göstergelere bile inancım yok. Çünkü tahta bu kadar yüksek fiyat ile derinlik te kazanamıyor. Çok elit bir kesime hitap ediyor ve onların da karşısında sanki kumarhanedeyiz de kasa ya karşı BET sürüyoruz havası doğuyor. Resmen İğrendim. Benim her kademeye mermim vardır. 8200 - 8800 Arasına da getirsin bana uyar. Hep derim azdan az çoktan çok gider.
NoT : Ben bana kızanlara kötü yazanlara dahi kızmıyorum . Sitem diyelim...
Saygılar,
Baygeorge hala bu haldeyim. Hiç bir haber akışı da etki etmeyecektir şu aralar. Ne zaman toplarlar o zaman devam.. haftalık aylık vs hala al gelmedi. Günlük sıfırın altında hala güçsüz. 12000 ve 14000 zaten çok sağlam dirençler daha bırak oraları 9k larda sürünüyor. Hala bi cacık göremiyorum. Ayrıca bu kadar hissenin dillendirilmesi herkesin alması da olumlunun aksine olumsuz. Bence hala yeterince mal toplanmadı. Patron spek elele mübarek günlere diyelim inşallah.
Mübareklerde elini çekeli epey oldu.Lyda,layd
a enerjii,ufuk yatırım,dobur,bulls girişim,bınbın,bınho,vsnmd.Bunları yapıcaklarda sonra bize gelicekler.Tek temmenim bizim tahtada yıllardır tuttukları pozisyonları bitmek üzere olsun.Yoksa o günlük gördüğüm bankoff u uzun süre göreceğiz.1000 lotla hergün ağzımıza,yüzümüze vuracak.Sadece 1000 lotla
Ben satışların arttığını ve artacağını bunun da 6 ay boyunca bilançoya fevkalade iyi yansıyacağını düşünüyorum. Bu gelecek I. II. III. çeyrek pozitif bilançolara rağmen ortalık ekonomik sıkıntılar, ülkeler arası gerilimler yüzünden bu iyi bilançonun bile göz ardı edileceğine dair şüphelerim de oluşmaya başladı. Yine de iyiye giden bir bilançoda olmayı, iyi olan bir bilançoya tercih ederim. Ayrıca yüksek fiyatlı olması da herkesin almasını engelliyor halka dağıldı lafı da borsa palavrası zaten patron herkesin almasını istediğinde zaten fiyat zirvelerde olacak yani bölünme den önce zirvede olacak ki böldüğünde uçururken çakabilsin öyle bir durumda av olduğumuzu anlamamız lazım.
Dip NoT : Direnç filan yok BIST te dirençler 30 Sn de geçilir geriye sadece ALARK EGEEN kaldı. AeFES ENKA CIMSA PETUN ULKER hepsi badem oldu. En çok kızdığım portföyün dağılması oldu . Neyse hayırlı akşamlar.
Şuna bak arkadaş ya doncu bile bedelsiz veriyor...:evil:
Biz de anlamiyoruz ama Biste gel de borsa neymis borsada patron kağıdı nasil olurmus görürsün mübarek:)
https://x.com/kap_haber/status/1910405036183621653?s=46
Şahsi düşüncem kimse elini felan çekmedi. Böyle doldur boşaltlı sığ tahtayı niye bıraksınlar. O kadar çok mal dağıtıldı ki toplaması zor. Düşürse daha çok alım geliyor çıkarsa gidecek diye alım geliyor. Mal toplanamıyor özetle. Ayrıca satış bekleyen lotlar nolacak? Acilen popülerliği yitirmek lazım.Üstüne bir de sacro shadow tayfası sürekli pazarlıyor. Bu hisseyi 3 ay kimse yazmasın uçar zaten.
Yanlis trende ne kadar uzun kaldiysak eve dönmemiz de o kadar pahali oluyor maalesef!
Sermayesi 100 Milyondan az şirket mi olur önce buna bir bakin!3.150.000 nedir Allah askina enflasyon canavari bir tek bu sirketlerin sermayesine mi ugramiyor?
Şirketlere sermayelerini enflasyona karşı koruma imkânı sağlayan enflasyon muhasebesinin istismar edilmesine izin vermeyeceğiz.
Enflasyon muhasebesini doğru uygulamayarak gerçek mali durumunu yansıtmayan mükelleflere yönelik geniş çaplı denetimlerimiz sürüyor.
İzahı kabul edilmeyenlere vergi incelemesi başlatılacak.
https://x.com/memetsimsek/status/191...268253676?s=46
Yaptırım olmadıkça Ödenmişin küçük olması nın hiç bir önemi yok. Kredi çekerken ödenmişe bakmaz hiç bir banka. Anlamsız muhabbet bu. Örneğin şiparişleri ile ilgili 2030 yılına kadar anlaşma yaptı bunun için mutlaka Banka ile de kredi sözleşmesi imzaladı. Bu kadar küçük sermaye ile bile bu anlaşmaları imzalayabiliyor olmasının tek bir sebebi var . Firmanın Teminatları duran varlıkları öz varlıkları bilançosuna bakan bir bankayı ikna etmeye yeterli. Ödenmişin kullanıldığı tek yer HBK HBT HBEFK HBFAvök ve Temettü ve bedelli bedelsiz hesabı gibi konulardır. Yani teknik meseleler. Adam vermiyor ve bunu yapmaya da yasal hakkı var. SPK deseydi ki kar ya temettü olarak dağıtılır yada bedelsiz olarak dağıtılır . O zaman konu tamamen düzelir. Aslında mesele Kar ın hissedarlara dağıtmaması üzerine yatılması meselesidir.
9 pd li zarar açıklayan konya bile son iki haftada %20 marj açtı bize.Bu kadar tepkisiz bir egeeni en son 1900 den 1000 lere düştüğünde izlemiştim 2021 yılında.Banofda son 1000 lot var.Cmbtn ve konya hareketi izin vermedi geri aşağıdan almasına bakalım ya nasip
Resmen çöp olmuş.geri alım yok bedelsiz zaten yok güzel temettü yok hareket yok güzel bilanço yok….
Tüm bedelsizler roketledi hareket yapmayan tek bu hisse patron sebebiyle tabii