Sayfa 465/641 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon
Arama sonucu : 5124 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,445
    Hissemizdeki geri çekilme S&P nin hareketlerinin bize olan etkisi olarak yorumluyorum. Yurt dışında panik havası var e tabiki dalgalar ufak da olsa gelecek rüzgardan nem kapanlar grip olacak. Bizim borsa dolar bazında dipte hisse ise yerlerde sürünüyor.

5 dk sonra grafiklerin görünümü aşağıdaki gibi oldu !..

Sanki bizim piyasa çok derin de veya tam serbesti var da S&P ile korelasyon kurulmuş.
    Ben robotların alımlarının ABD borsalarını takip etmesine bağlıyorum. Palavra ,

En dip NoT : Hala PAnjiva ya ulaşımı olan arkadaşlar ne hikmetse verileri bulamadılar !..
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,481
    Bir yatırımcı olarak ben kap atacagim artık!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3. Ekürin tavan olunca ne yapacaksın bakalım. YTD

4. borsa birazda şans işi dün Çelik halatı sattım bugün tavan,SİZLER İÇİN EGEENİ SATAYIM ÇOK SABRETTİNİZ.İKİ AYA VARMAZ ZİRVE YAPAR
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

5. Maşaallah Panjiva bile takip edilip her konuda yorum yapılıyor, 1*3000 veren hissede hareket yok, bununla ilgili hiç yorum yok, hakkınızda hayırlı olsun,
    Bence buralar artık egeen için dip, bundan sonra göbeği endekse bağlı, endeksle birlikte yukarı veya aşağı hareket eder, diye düşünüyorum,
    Gönderiler , vergiler falan hepsi hikaye.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,481
     Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Maşaallah Panjiva bile takip edilip her konuda yorum yapılıyor, 1*3000 veren hissede hareket yok, bununla ilgili hiç yorum yok, hakkınızda hayırlı olsun,
    Bence buralar artık egeen için dip, bundan sonra göbeği endekse bağlı, endeksle birlikte yukarı veya aşağı hareket eder, diye düşünüyorum,
    Gönderiler , vergiler falan hepsi hikaye.
    Hikaye olan şirket!!!Masal dinleyen biz!Orta Oyunu oynanıyor al satçı çok.Deeeert çok,hemdert yok !

Dost bi-vefâ, felek bi-rahm, devran bi-sükûn.
    Dert çok, hemdert yok, düşman kavi, tali' zebûn!

Anlamı; Dost vefasız, felek acımasız, dünya karışık
    Dert çok, dert ortağı yok, düşman güçlü, talihim âciz.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    YAtırım bitti fabrika çalışmaya başladı . Bayraktar 2 kat buyuk fabrikayı ve 3 kat buyuk üretim kapasitesini keyfi öyle istedi diye yapacak biri değil. Satış sözleşmeleri de imzalanmış satılacak mallar da Piyasaya göre competitive ( Rekabetçi ) hale " Trump gümrük vergileri ile "
    gelmişiz. Rakiplerimizin ürünleri 25% bizden pahalşı olmuş. Herhalde bize bu atmosfer iyi gelecektir. Satış adetlerini bilenler vardı Panjiva dan alıyorlardı. Ben de onlardan bu bilgiyi paylaşmalarını istedim ama ortada kimse yok. Asıl sorulması gereken Panjiva gümrük verileri ile ne kadar mal satmışız son 4 aydır. Bedelsiz vermeyen patron Baskı kuruyor. Fiyatımızın bölünmemesi Sadece ama sadece patrona Yarar . PAtron/Spek hise Fiyatını 2000 TL yaparsa ağlayacaksak borsadan çıkmamız lazım. Olaya fırsat ayağımıza kadar geldi diye bakmalıyız. Ben kendi payıma fırsat olarak görüyorum. Saygılar,

Dip Not 3 aylık Bilanço beklentimi de paylaşacağım.
    3 yıldır buradan egeen yorumları takip ediyorum. Sürekli olumlu yorum yapıyorsunuz ama hiç birinin gerçekleştiğini görmedim. Arkadaşın verdiği hiçbir şeye cevap vermemişsiniz. Bakla falını bıraksak mı? Ya da bakla falına bakıp gerçekleşecekti ama patron mani oldu demek de makul bir açıklama değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,481
    Sondaki Pepenin çükü lhracat verilerini merak edenlere bilgi

Ocak 14 Şubat 4 ve Mart 1 sadece 1!Değil iki fabrika Nafta 2ye komple fabrika yapsa ne yazar?Yatırımcısını adam yerine koymayan bir anlayış var yatırımcısı da uyandı uayndı ama eli mahkum bekliyor!

Sayfa 465/641 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •