Örnek verdiğim banka Türklerin Altınbaş holdinge ait
Ayrıca 15 yıldır bu ülkeden ithalat yapıyorum..
3 adet şirketin kurucu ortağıyım.!!
Git gez..!!
Kuzey batı Ukrayna'yı..!!
Büyük iş fırsatları olduğunu görürsün..
Printable View
çok teşekkürler, harika bir çalışma yapmışsınız. BES'i kapatıp tuttuğum bir miktar param var, buna dokunmamak adına uzun vade bağlamak istiyordum. 12,5 ile ing turuncuda devam ediyor. 12,4'ün üzerinde 6 aylık faiz bulursam bağlayacağım. Ya da yine benzer vadelerde DIBS bulabilirsem o da olur.
Odeabank Vadesiz ne kadar veriyor?
değerli üyeler
enpara da 750 tl ek para tanımla yazıyor ? detaylarda her ayın ilk günü tahsil edilir diyor? faiz %2.2 diyor ?
şimdi ayın 29 unda çektim ek parayı diyelim hemen 2 gün sonra tahsil edecek o halde ? ne iş ? çekilen günden itibaren 30 gün vade tanıması mantıklı değil mi ? 3 gün sonra ödeyecek olsam zaten senden niye alıyım parayı ?:)
faiz günlük işliyor diyor ?
ama vadesiz hesaba yatan para dan hemen keserim diyor ?
e neden o zaman borcun vadesi her ayın ilk günü diyosun ? vadesiz hesaba yatan her kuruşu hemen almanın acele edip kendini bu kadar sağlama almaya çalışmanın mantığı ne anlamadım ?
saygılar
Vade dediği "en geç o gün ödemelisiniz" demek. Paranız varsa zaten faiz işlemesin diye hemen borcu kapatıyor. Ama paraya ihtiyaç varsa o limit hep tanımlı zaten. -750'ye düşebilen bir vadesiz hesap olarak düşünün. Para varsa artıya geçiyor, ihtiyaç varsa da oraya düşünceye kadar kullanabiliyorsunuz. Yatırdığınız para borcu kapattı diye krediyi tekrar kullanamıyor değilsiniz; sürekli olarak her gün -750'ye kadar düşürebilirsiniz açık hesap gibi. Bankalardaki tüm KMH ve BCH'lar bu mantıkla çalışır. Gün sayısı anlamında az faiz ödemenizi sağlayan bir sistem. Faizi hep çok yüksek olur ama teminatsız ve pratik yapısından dolayı.