Originally Posted by
Ex2000
Biri yüksek enflasyondan bahsetmiş %80. Yaşımız epey var. Ben ilk defa enflasyonu %10'nun altında Erdoğan zamanında gördüm ki gezi olaylarından önce faizler %5-7'lere düşmüştü. 0,64 ile kredi kullanmıştım ve ev almıştım. Fetö, gezi olaylarıyla sanırım düğmeye bastı. Sonra ne olduysa pek çok sorun yaşandı.
Daha önce %10 gören var mı merak ediyorum.
Bir de Ecevit'in devülasyon yok deyip doları 650 den 1800 lere çıkarmıştı ki bir teneke sıvı yağ 4tl idi 12 tl olmuştu.
Sonra Derviş gönderildi imf'den 3'lü kooalisyon vardı sanırım. Her gece bir yıl gibi yaşıyorduk. Yok şu yasa çıktı yok çıkmadı yok imf 1 milyar doları serbest bıraktı yok bırakmadı. Bilmem kaçıncı gözden geçirmede sorun çıktı. Derviş yasa yoksa para da yok vb. konuşmalar olurdu. Özlemişiz demek ki o günleri. Şimdi 3 yetmez 6+1 formülü öne çıkarıyorlar tutar mı bilmiyorum. Ama 2000 yıllara yaşayan bunun tutmayacağı görür. Bu yüzden çok umutlu değilim. Zaten ben ABB Mansur Bey aday olmazsa oy vermem. HDP'de açık açık dedi Mansur Bey aday olursa oy vermeyiz diye. Dada önce söyledim benim yaşadığım toplum kesimi HDP'nin oy verdiği hiçbir siyasi parti oy vermez. AKP olsun CHP olsun Saadet, İyi Parti farketmez.
Bu nedenle şeçim belirsizlik barındırır. Bu nedenle geçen sormuştum SEÇİME borsa için nasıl bir strateji ile girmek gerekiyor? diye.