Birgün, 1 ayda, 10 kat gidecek ama, onuda bizim torunlar görür herhalde.Saygılar
Printable View
Birgün, 1 ayda, 10 kat gidecek ama, onuda bizim torunlar görür herhalde.Saygılar
Senin yaptığın pirimin ta emenuke
Düşerken böylemi düşüyordun
https://i.hizliresim.com/Ayg4X7.png
Hisse yaklaşık 4 yıldır yatay gidiyor. Şimdilik dip çalışması yaptığı görülüyor. Yükselen trend üzerinde kaldıkça yönünü yukarıya çevirebilir. Ayrıca hissenin yükselen kanalın dibinde olduğu da unutulmamalı
bu senede güven kalmamış
bu hisse en son 2000 yılında sermaye artırmış ,sermaye fabrikanın nerde ise istanbulda bir daire fiyatında kalmış.24 Ağustosta 45,000 TL görmüş ve şu an 35,40 TL fiyatta .Bu veriler ışıgında adımımızı attık .hadi hayırlısı,uğurlu gelirim inşllah .herkese bol kazançlardilerim.
Benim adim TATAR RAMAZAN ben bu oyunu bozarim (konusu gercek hayattan alinmis film den)
senaryosu yıllar önce yazılmış.figüranlar değişebilir ama başroldekiler , mekan belli...
elinde düdük, yönetimin motor demesine bakar iş.
piyasada fragmanları dolaşan birçok film var.ilk 30 ilk 40 hatta ilk 50 listeleri yapılıyor ama ne hikmetse çoğunda yokuz .olanda da en sonlarda lütfen yazılmış.ya ben bu işi bilmiyorum ya da birileri .ya da bizi saf sananlar var piyasada.bakalım zaman gösterecek herşeyi.
yatırım tavsiyesi değildir