Sayfa 94/614 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 4911 madde; 745 - 752 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1. Birgün, 1 ayda, 10 kat gidecek ama, onuda bizim torunlar görür herhalde.Saygılar

Senin yaptığın pirimin ta emenuke

Düşerken böylemi düşüyordun

3. Hisse yaklaşık 4 yıldır yatay gidiyor. Şimdilik dip çalışması yaptığı görülüyor. Yükselen trend üzerinde kaldıkça yönünü yukarıya çevirebilir. Ayrıca hissenin yükselen kanalın dibinde olduğu da unutulmamalı

4. bu senede güven kalmamış

5. bu hisse en son 2000 yılında sermaye artırmış ,sermaye fabrikanın nerde ise istanbulda bir daire fiyatında kalmış.24 Ağustosta 45,000 TL görmüş ve şu an 35,40 TL fiyatta .Bu veriler ışıgında adımımızı attık .hadi hayırlısı,uğurlu gelirim inşllah .herkese bol kazançlardilerim.

6.  Alıntı Originally Posted by dobracı2017 Yazıyı Oku
    bu hisse en son 2000 yılında sermaye artırmış ,sermaye fabrikanın nerde ise istanbulda bir daire fiyatında kalmış.24 Ağustosta 45,000 TL görmüş ve şu an 35,40 TL fiyatta .Bu veriler ışıgında adımımızı attık .hadi hayırlısı,uğurlu gelirim inşllah .herkese bol kazançlardilerim.
    hayırlısı olsun .bol kazançlar dilerim. şirket anormal bir bir atraksiyon yapmazsa güzel maliyet.
    yatırım tavsiyesi değildir

7. Benim adim TATAR RAMAZAN ben bu oyunu bozarim (konusu gercek hayattan alinmis film den)

8.  Alıntı Originally Posted by thebest Yazıyı Oku
    Benim adim TATAR RAMAZAN ben bu oyunu bozarim (konusu gercek hayattan alinmis film den)
    senaryosu yıllar önce yazılmış.figüranlar değişebilir ama başroldekiler , mekan belli...
    elinde düdük, yönetimin motor demesine bakar iş.
    piyasada fragmanları dolaşan birçok film var.ilk 30 ilk 40 hatta ilk 50 listeleri yapılıyor ama ne hikmetse çoğunda yokuz .olanda da en sonlarda lütfen yazılmış.ya ben bu işi bilmiyorum ya da birileri .ya da bizi saf sananlar var piyasada.bakalım zaman gösterecek herşeyi.

yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 94/614 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •