Evrak jendi isteğimle tedavşden vazgeçtim evrakı. Bu evrak olmadan adam çıktı gitti yolfçda öldü. O zaman doktora neden tedavi etmedin hastayı gönderdin diye dava açılır.
Sonuçta saçma sapan hareketler işi tuhaf bi yere getirmiş.
konu baştan aşağı saçmalıklar manzumesi olmuş.
ancak doktorun görevi kolluk görevi gibi müdahale etmek değildir.
arkadan gelip evrakları almaya çalışıyor.
hasta gidiyorsa gitsin,
arkasından tutanak tutar 3 kişi de imzalar.
zaten kameralar ile kayıt altına alınıyor.
ilgili mercilere tutanağı gönderirsin olur biter.
bir de hastane de doktor ve hasta olur.
konu nereden geldi asker ile doktor çatışmasına onu da anlamış değilim.
adam sivil kıyafetli gelmiş.
sonra görevli falan da değil.
sıradan bir vatandaş gibi tedavi olmaya çalışıyor.
bu konuları kim neden bu kadar reklam eder de bir menfaat sağlar.
ayrıca doktor ilk hareketi yaptığı halde neden hasta beni dövdü diye yalan bir ifade verir.
sanki içerden birileri bir şeylerin startını verdi gibi bir paranoya düşünceye kapılmadım değil.
bir şeyler ters gidiyor.
gündem değişmesi lazım diye alevlendirmeler olabilir.
Doktor düşmanlığını körükleyen zatlara destek için piyasaya kamera kayıtları sürüldü gibi geliyor
Sanirim buyuk sermaye yapiyor bu isleri.
Saglik da tamamen ozellestirilecek.
Doktor emegi somurulecek.
Kamuoyu doktorlara gicik.
Syg,
Daha sosyal medyada görünür olup, antipati toplamayan meslek grubu görmedim. Bununda temel nedeni sosyal medyada like almanın yolunun negatif söylemlerden geçmesi.
Diğer taraftan Doktorlara aralıkta zam sözü verildi. Diğer sağlık çalışanlarının talepleri eklenince geri çekildi.
Büyük ihtimal kendilerinin yalnız bırakıldıklarını düşünüyorlar. Haklı olarak haklarını savunmak istiyorlar. Bunu yaparken enerjilerini doğru argümanlara yöneltmeleri gerekiyor.
Her gün kurtardıkları, hayat kalitesini yükselttikleri, elinden tutup umut verdikleri insanların hikayelerini ortaya koymaları gerekiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynı olayı jandarma karakolunda hayal edin:
Komşusundan şikayetçi olan doktor jandarma karakolunda ifade verir. Sonra jandarmanın kaydettiği resmi evrağı alıp oradan gider. Sonrasında jandarma doktorun elinden evrağı alır, ama ondan sonra doktor jandarmanın boynunu sıkar ve gözlüğünü kırar...