https://s3.eksiup.com/d743d23ef81.jpg
Zıkkım kaç lira acaba :drunk: :kahkah:
Printable View
https://s3.eksiup.com/d743d23ef81.jpg
Zıkkım kaç lira acaba :drunk: :kahkah:
Bu Swap işinin ilk etkisi çok kısa zamanda dolar faizlerine yansıdı... Bu faizler burada kalmaz ve yükselir...Bankalar bu swap işinden bayağı dayak yiyeceğe benziyor....İlerleyen zamanda yeteri kadar sorunu olan bankacılık swaptan bakalım ne kadar yara alacak!!!!!!!!!!!
Banka kasalarına ben Sigorta diye bir şey yapıldığını duymadım , sizin dediğiniz gibi bir şey zaten gizli bir şeyin beyan edilmesi demektir kasa tutmanın mantığına aykırıdır. Ayrıca sizin şahsi kullanımızda olan bir şeyde gidip ben içine şunu koydum diye tutanak tutturmak tamamen mantıksızdır. Koyduğunuz şeyi sonra gidip alsanız ve kasam soyulmuş deseniz banka ne diyecek ? Son defa söylüyorum, banka kasası sizin evinizdeki kasa ne ise aynısıdır siz evim bankadan daha güvenli ben evde saklarım derseniz ona diyecek bir şey olmaz, bunun dışında banka kasaları güvenilmez, birileri gelir el koyar demek sadece kuruntuların gerçek gibi algılanmasıdır.
Yok öyle tutanak falan...
Orası aynen okullardaki dolaplar gibi.
Ne koyacağınız size kalmış.
Güvenlik de bankaya ait.
Ama, olmaz ya (olmadı da bu güne kadar) bir saldırı ve soygun olursa içindekilerden bankanın sorumlu olacağını sanmam.
Sigortalatma olanağı var mıdır? Bu konuda fikrim ve bilgim yok.
Banka batarsa sadece mevduatta tuttuğunuz 100 bin liranızı alırsınız o da kaç sene sonra belli değil ama banka batsa bile kasa hala sizin fark bu... Neyse herkesin doğrusu kendine, ben de tersten söyleyip konuyu kendi adıma kapatayım, kasasına güvenmediğim bankaya beş kuruş mevduat yapmam.
Bankalara da, kasalarına da, mevduat güvencesine de güvenmiyorum.
Olmaz denilen her şey oluyor bu ülkede. Olmazları olurlayanlar yönetiyor burayı.
Bir el koymaya bakar. Bir kanuna bakar. Kime neyin hesabını nasıl soracaksınız. Kimi kime şikayet edeceksiniz.
Bendekiler de bankada bu arada. Malum hırsızlar da kol geziyor.
Kendimi hiçbir açıdan güvenli hissetmiyorum bu ülkede.
Git o zaman diye düşünenler olur. Şartlar ve fırsatlar oluşursa tereddütsüz giderim.