1 cent ile 1 USD yi kast ediyorsunuz sanırım..
Printable View
Evet burada aşağı inildikçe söylediklerinize ek bir kaç ülke daha var, şirket kuranlara oturum izni verdiğini duyduğum.
https://tradingeconomics.com/country...ncome-tax-rate
İskontolu Eurobond alan son yıl giderse itfada aldığı toplu ödemeye düşük vergi verebilir.
Telefonu uçak moduna almazsanız vodafone günlük 25 tl geçirir. Ülkesine gire daha fazla geçirdiği de oluyor. Zaman zaman yurt dışında uzun kalıyorum milyar fatura ödedim akıllandım :)
Kazık yemek istemeyen telefonu uçak moduna alacak.
Uçak modunda yeni telefonlar wi-fi üzerinden arama yaparlar ve alırlar ücretsizdir sadece internet kullanırsınız. ( bende note8 var Mesela )
Tek alamadığınız şey sms oluyor ona da yakında herhalde çözüm getirirler çok da kritik bir şey değil bence.
Telefonu uçak modundan çıkarttığınız anda roaming ( dolaşım ) açıksa vodafone 25 liranızı bir geçirir. Red için böyle en azından. Yani mert beyin ilk yazdigi mesajdaki bilgi yanıltıcı geldi kendi tecrübeme göre. Alıntı yaptığım mesajı ise doğru.
Sadece vo wifi kullan diye bi ayar var samsungta o is goruyor, ucak moduna alirsa vowifi calismaz,bendede note 8 var amoled yanigindan oturu bilirkiside suan, bizimkiler ycak modunda sadece vo wifiye aliyor otomatik ama niyeyse s8 oyle degil
GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de bu yazilanlaro denedim Samsung Note 5 im ile.
Arandim aradim ama ne sms gonderebildim ne de alabildim.
Samsung note 5 icinde Connections altinda Wifi Calling var onun altinda da wifi preferred ve mobile network preferred var.
Ikisinden birisini sectim denedim yine olmadi.
Hucresel veriyi kapat gibi bir secenek goremedim bir yerde.
Vodafone yanimda uygulamasinda yurtdisi kullanima kapatipda mi denemek lazim acaba?
Syg,
Sms online bilet alacagimda kredi karti odeme ekraninda (3D guvenlik) tek kullanimlik sms sifresi icin gerekiyor.
Yoksa benim de umurumda degil Sms isi.
Syg,