Sayfa 946/1012 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 7,561 - 7,568 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 1 cent ile 1 USD yi kast ediyorsunuz sanırım..

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Su an gelmez oralara birden..
    3 Ocak'da 1.27 centi gormus, (6.95 TL) en dusuk olarak ve tepki alimi gelmis.
    Bunun olmasi daha cok kurun yukari gitmesi sayesinde olur, daha az da eregl fiyatinin daha da gevsemesi ile.
    Bunlar benim tahminlerim, yanilabilirim.
    Syg,

2.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    bulgaristan'da gelir vergisi dilimsizdir ve sabit %10'dur. sanıyorum romanya'da da öyle...
    Evet burada aşağı inildikçe söylediklerinize ek bir kaç ülke daha var, şirket kuranlara oturum izni verdiğini duyduğum.

https://tradingeconomics.com/country...ncome-tax-rate

İskontolu Eurobond alan son yıl giderse itfada aldığı toplu ödemeye düşük vergi verebilir.
    Saygılar.

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bilgiler icin cok cok tskler..

Bir dahaki sefere bu sekilde hareket edecegim.
    Hem aranacagim hem de arayacagim.
    SMS alacagim ama gonderemeyecegim.
    Ve tum bunlar icin de Vodafone'a gunluk 25 TL odemek zorunda kalmayacagim.
    Tuttum bu isi..
    Tskler,
    Syg,
     Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Bu bilgiler baya altın değerinde.. Teşekkürler.

Hücresel veri ile veri dolaşımı aynı şey midir?
     Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Hocam benim hayatim elektronik ve paradır [emoji1787]

Aslinda hucresel intrtneti ve dolasimi kapatsaniz vowifiye otomatik gecer ama bir bug vs olursa diye gprs profilleri engelleme var bir bilenden destek almaniz lazim pek olabilecek bi hatada degil cok dusuk ihtimalde temkinli olun diye onlari soyledim,

Yani dolasimi ve interneti devre disi biraksaniz ayarlardan vowifiyi aktif edip sadece vowifi ile aramalar secseniz ve wifi ile baglanip arasaniz etrafi yeterli

GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Telefonu uçak moduna almazsanız vodafone günlük 25 tl geçirir. Ülkesine gire daha fazla geçirdiği de oluyor. Zaman zaman yurt dışında uzun kalıyorum milyar fatura ödedim akıllandım

Kazık yemek istemeyen telefonu uçak moduna alacak.

Uçak modunda yeni telefonlar wi-fi üzerinden arama yaparlar ve alırlar ücretsizdir sadece internet kullanırsınız. ( bende note8 var Mesela )

Tek alamadığınız şey sms oluyor ona da yakında herhalde çözüm getirirler çok da kritik bir şey değil bence.

Telefonu uçak modundan çıkarttığınız anda roaming ( dolaşım ) açıksa vodafone 25 liranızı bir geçirir. Red için böyle en azından. Yani mert beyin ilk yazdigi mesajdaki bilgi yanıltıcı geldi kendi tecrübeme göre. Alıntı yaptığım mesajı ise doğru.

Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Esas soruyu baslatalim

16 ocakta cidden faiz dusurme garabetine girerler mi ?

Enflasyon da ciddi düşüşler görülmeli ancak ondan sonra baslar indirmeye yukari gitmeyeceğinin de garantisi yok .

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Telefonu uçak moduna almazsanız vodafone günlük 25 tl geçirir. Ülkesine gire daha fazla geçirdiği de oluyor. Zaman zaman yurt dışında uzun kalıyorum milyar fatura ödedim akıllandım

Uçak modunda yeni telefonlar wi-fi üzerinden arama yaparlar ve alırlar ücretsizdir sadece internet kullanırsınız. ( bende note8 var Mesela )

Tek alamadığınız şey sms oluyor ona da yakında herhalde çözüm getirirler çok da kritik bir şey değil bence.

Telefonu uçak modundan çıkarttığınız anda roaming ( dolaşım ) açıksa vodafone 25 liranızı bir geçirir. Red için böyle en azından. Yani mert beyin ilk yazdigi mesajdaki bilgi yanıltıcı geldi kendi tecrübeme göre. Alıntı yaptığım mesajı ise doğru.
    Sadece vo wifi kullan diye bi ayar var samsungta o is goruyor, ucak moduna alirsa vowifi calismaz,bendede note 8 var amoled yanigindan oturu bilirkiside suan, bizimkiler ycak modunda sadece vo wifiye aliyor otomatik ama niyeyse s8 oyle degil

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    1 cent ile 1 USD yi kast ediyorsunuz sanırım..
    Aynen oyle..
    6 sifir atilmadan onceden kalan aliskanlik iste.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Ben de bu yazilanlaro denedim Samsung Note 5 im ile.
    Arandim aradim ama ne sms gonderebildim ne de alabildim.
    Samsung note 5 icinde Connections altinda Wifi Calling var onun altinda da wifi preferred ve mobile network preferred var.
    Ikisinden birisini sectim denedim yine olmadi.
    Hucresel veriyi kapat gibi bir secenek goremedim bir yerde.
    Vodafone yanimda uygulamasinda yurtdisi kullanima kapatipda mi denemek lazim acaba?
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sms online bilet alacagimda kredi karti odeme ekraninda (3D guvenlik) tek kullanimlik sms sifresi icin gerekiyor.
    Yoksa benim de umurumda degil Sms isi.
    Syg,

Sayfa 946/1012 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •