sabah 1.200 puan ile thy garanti zirvelerini gördü.
şimdi 2.200 puan ile sabahki zirvelerine yetişemiyorlar.
acaba neden?
Printable View
sabah 1.200 puan ile thy garanti zirvelerini gördü.
şimdi 2.200 puan ile sabahki zirvelerine yetişemiyorlar.
acaba neden?
Bazi mallarin parasini versek bile satmiyorlar..adamin para basma hakkina goz dikmisiz USD yi uluslararasi alisveriste kullanmama egilimi cok ama cok kizdirdi ABD yi. Dua edelim boeing leri alma anlasmasi yaptik vermeseler asil ozaman duman olmustu THY MHY kalmazdi..Durum cok farkli mecralarda
Reza olayinin cozulmesi dua edelim cok pahaliya girmesin bize. cozulmezse duzelmez bisey zaten .. kader ona bagli hani varya bi sarki aglarini ordunmu diye ondan orduler agi rezadan bence, problem var
Ne pis bir şey şu borsa...dün 118.000 (viop) e gelsin satacağım diye kendimi avuturken, bugün gene zarara geçtik.....Dün burada göçecek bitecek sözleri havada uçarken bugün 110 binler (imk 100) havada uçuyor...Hepimiz sırayla yatırıp yatırıp seviyor namıssız...:kahkah:
Herkese selam...
benim düşüncem bu sefer maviyi kıracaktır.
https://invst.ly/5eg3f
para var işin ucunda millet demeyelimde şahıslar diyelim pek farklı değiller.
sıkıntı büyük biliyorum ama şöyle düşünelim bir fabrika var bin tane işçisi var o fabrikayı yöneten 10 kişi patron 1 kişi yani şu anda ülke bu şekilde yönetiliyor bence. borsamıza bir şey olmaz. :) bence
tÜM AYI FİNASÇI KARDEŞLERİMİ SAYGI VE HÜRMETLE SELAMLAR :))) ucundan acıcık
dolar neredeyse 1.5 tl çıktı ama borsamız 250 puan düştü neden? çünkü azıcıkta dolardan kazanalım diyorlar :) dedim ya her şey sırayla
sırayla in
korelasyon out
Adamda karizma var osmanlı tokadından korkuyorlar malum kasımpaşalı cakaları yemez hava atmaya. minareden atlarım...... daha bitmedi minare birinci şerefesindeyiz daha bunun ikinci şerefesi ve en tepede yıldırımsavar pardon krizsavar koyacağız hehehehe :):whistling::whistling::whistling::kalp::kalp::ka lp:
Bir hayırsever geldi GARAN ı kaldırdı sonunda.
vay arkadaş dolar düştü diye çıkıyor, sonra dolar çıkınca yerinde sayıyor, cuma gününe göre doalr 700 pips yuakrıda, endeks nötr.
bu yasak kalktı bence açıklama yapılacak onun ayak sesleri
dünkü gibi kapanışa doğru doları alıp insanlardaki algıyı bozuk yukarı fırlatacaklar gibi endeksi, dün de böyle yapıp kapanışta 700 puan aldı, sabaha da dolara bastı yine artı gap yaptı.
bugün de doları en üstten kapatıp sabaha kadar vuracak mı bakalım.
aman hep böyle vize yasağı versin böyle siğır bir millet olamaz
güya vize yasağı verip cezalandırıyormuş
hammal fedi eşek yüküyle para bastırıp Erdoğan ın kullanması için buraya getiriyorlar parayı ceza veriyormuş :kahkah:
bu siğir fedin bütün paralarını goplar yiyor
Essek gibi guclu gorunuyor inanilmaz
ancak garanin suursuz alimlarina katilmadi vadeli bu da dikkate deger gozu topraga dogrumu dur nedir?
kıbrıstaki kumaraneler bile böyle kazandırmaz.
tüm zamanların ve ayın yeni overall i geldi.
sistemciler para basıyor iki gündür.
ve hatta aylardır :bravo:
kısa periyotlu sistemler cuma short girenler var ise kazancı 10 bin puan üzerinde olmalı iki günde.
benimki longtu gerçi ama dünde artı kapatı.
o nedenle fal bakmayı bırakıp iyi kötü bir sistem yapınız.
biri bırakıp diğeri devr alıyor..
son yarım saati garan 10 kademe yukarı alarak ittiriyor..
ha gayret sahtekar
10/10/2017 17:58:02 İskoçya, Birleşik Krallık'tan ayrılmak için referandum yapacak-bloomberght.com
İskoçya'nın Birleşik Krallık'tan ayrılması için yeni bir
referandum yapılacağı açıklandı.
bloomberght.com'da yer alan habere göre, İskoçya Ulusal Partisi
(SNP) Genel Başkan Yardımcısı Angus Robertson, İskoçya'nın Birleşik
Krallık'tan ayrılması için yeni bir referandum yapılacağını söyledi.
SNP, bu yıl içerisinde yapılan seçimlerde Birleşik Krallık
parlamentosunda İskoçya için ayrılan 56 sandalyenin 31'ini kazanmayı
başarmıştı.
ne gündü be,emeği geçenlere Teşekkürler. ..iyi akşamlar.
akşam pazarı bastik şortu bakalim
Hangi sistem veya grafik (bu kadar uçuk bir rakam olan 6.80) diyor, paylaşır veya izah ederseniz sevinirim. Garan 6.80 demek aynı zamanda BIST100 de 70bin olacak demek. Bir izah eder misiniz? Veya hangi ekonomik beklenti sizi bu kadar kötümser yapıyor? Cari açık mı, siyasi riskler mi, jeopolitik riskler mi? Bir izah ederseniz sevinirim.
Geceye Short girdim 127.150 maliyetli emeği geçenlere teşekkürler :)
hangi sistemmiş o yüzde1 gapı öngören? piyasa kapandıktan sonra sabaha kadar eur/doların %0,6 artabileceğini bilen sisteme helal olsun. kanal alt bantta hadi dün şortsan poz azalttın diyelim vs. de oradan reverse yapıp iki hareketi de yakalayan bala g.te yakaladı. gerisi fasa fiso
Vize krizinin ilk raundunu reis kafa kira kira kazandi.
Sana mi sorcam dedi asagiladi yaparsan yine alirim dedi sen kimsin dedi ust uste gozaltilar yapti konsolosluk çalışanlarına.
Yalak abd fonlari fedden aldigi sicak paralaari kosarak getirdiler buraya
vize falan bilmem yarın yine böyle aşşağı veya aynı şekilde yukarı yapsın bana yeter artar üstününü 2 tane rusa veririm.
:drunk::drunk:
:cheers:
ulan yine dün alttan malı aldılar.bugün bidaha üstüne aldılar..+2 sözüde gerçekleşmiş oldu..
http://666kb.com/i/dnepa51j4twiffym9.jpg