Sayfa 472/1006 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: Vob 24

1. tÜM AYI FİNASÇI KARDEŞLERİMİ SAYGI VE HÜRMETLE SELAMLAR )) ucundan acıcık

Alıntı Originally Posted by aliseyyah Yazıyı Oku
    Ne pis bir şey şu borsa...dün 118.000 (viop) e gelsin satacağım diye kendimi avuturken, bugün gene zarara geçtik.....Dün burada göçecek bitecek sözleri havada uçarken bugün 110 binler (imk 100) havada uçuyor...Hepimiz sırayla yatırıp yatırıp seviyor namıssız...
    itibar hakkım dolmuş beklentim hep aynı benim hedefi büyük tutma bak göreceksin hepsi teker teker oluyor.

3.  Alıntı Originally Posted by FAKİR Yazıyı Oku
    Herkese selam...

benim düşüncem bu sefer maviyi kıracaktır.

kırmızıya çeker bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by kralın dönüşü Yazıyı Oku
    yol uzun barut az idareli kullanıyolar sırayla gidecekler bir başka gün bir başka gece bir başka hafta yada ay da onlarla götürüp diğerlerini bırakacaklar köyün delisiyim yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil hayal ürünü düşüncelerdir
    evet her şey sırayla

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    para var işin ucunda millet demeyelimde şahıslar diyelim pek farklı değiller.

sıkıntı büyük biliyorum ama şöyle düşünelim bir fabrika var bin tane işçisi var o fabrikayı yöneten 10 kişi patron 1 kişi yani şu anda ülke bu şekilde yönetiliyor bence. borsamıza bir şey olmaz. bence
    Yine de dikkat etmek lazim hocam
    ufak ufak veriyorlar
    dolari da aliyorlar sanki ufaktan
    borsamiza bisey olabilir yani
    fake yaptim fake yaptim ben altima take yaptim der cikar pala ona bisiy olmaz olan bize olur

dolar neredeyse 1.5 tl çıktı ama borsamız 250 puan düştü neden? çünkü azıcıkta dolardan kazanalım diyorlar dedim ya her şey sırayla
    sırayla in
    korelasyon out

7.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Yalak abd fonlari dillerini cikara cikara geldi yine turkiye ye
    Cok yalak bi millet bu abd.
    Sana para vercem gel dansozluk yap deseler kosarak gelirler.
    Bati boyle yalanarak kostular tr ye yine
    Adamda karizma var osmanlı tokadından korkuyorlar malum kasımpaşalı cakaları yemez hava atmaya. minareden atlarım...... daha bitmedi minare birinci şerefesindeyiz daha bunun ikinci şerefesi ve en tepede yıldırımsavar pardon krizsavar koyacağız hehehehe
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Alıntı Originally Posted by MUHA Yazıyı Oku
    Yine de dikkat etmek lazim hocam
    ufak ufak veriyorlar
    dolari da aliyorlar sanki ufaktan
    borsamiza bisey olabilir yani
    fake yaptim fake yaptim ben altima take yaptim der cikar pala ona bisiy olmaz olan bize olur
    ah ahh zaten hep bize oluyor ben zaten şüpheciyim merak etme karakterimde var. bol şanslar ve kazançlar

Sayfa 472/1006 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •