Temenni[emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
üstadım arjantinden fazla etkilenmemiz gayet doğal. çünkü ırak ve iran ile komşuyuz. orada sular ısınınca biz de ister istemez bu sıcaklığı hissediyoruz. ama panik olunca ortamdaki sıcaklık başka, bizim hissettiğimiz sıcaklık ise bambaşka oluyor ve bize zarar veriyor.
Ne güzel dünya sanki hiçbir şey olmamış gibi bahar gelmiş gibi heryer yeşil :)
Az olsun bizim olsun. Mart ayına kadar 125.000 bekliyorum. Mart ayından sonra şu s400 olayları tekrar olabilir. Amerikada gündem yoğun olduğu için bizimle pek uğraşmıyorlar. Mart ayına kadar hedef gelirse EIB ye geçer orada beklerim diye bir projeksiyonum var şahsım adına.
TCD dağılım raporu gelmiş
günaydın arkadaşlar.dun eib alanlar 0.42 lik artistan yararlancakmi yoksa yarin ki kar /zarar mi yansıyacak .benim fonlar hala emirde duruyor iade de yok.
arkadaslar ozellikle tcd ni pazartesi satmayanlar! artarimmi? baska bir fon oneriniz varmi? degisken ya hisse. saglam az riskli!
Gercekten eib iyi performansli.SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun alim cok yuksekten giris .yarina bakmali bence.eib nasil ?SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Komutanın öldürülmesi büyük bir olaydı aslında. Ama karakterli ülkeler için geçerli bu. Ben şahsen danışıklı dövüş olduğunu kestiremedim. E şimdi ne oldu Iran hükümeti yerini daha da sağlamlaştırdı. Halkını korkutup tek kutup haline getirdi oysaki halk homurdanmaya başlamıştı. Usa nın da işine geldi. Kazan kazan yani arada kim ölmüş küreseller için bir önemi yok
Bu da karikatürü[emoji1]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...75cf0af5d9.jpg
üstadım, sana zahmet geçen ayla kıyasladığımızda bu ay neler değişmiş? kısa bir değerlendirme rica etsek senden? ben ekran okuyucudan dolayı çok sıhhatli bakamıyorum. hisse değişimi veya mevcutların oranlarında ciddi değişiklikler var mı? altın vs. farklı pozisyonlar ne oranda?
TCD artı beklerken eksi yazmış maşallah, bugun fon alsam bu akşam oluşan fiyattan yarın saat 14.30 mı gelir yoksa yarın oluşan fiyattan mı alır?
İphone için hisse.net uygulaması yok. Ben tap a talk kullanıyorum. Gayet güzel. Tcd bugün epey primlenecek ama uzun vadeli düşünüyorsanız bence bir sıkıntı olmaz. Biliyorsunuz risk seviyesi çok yüksek günde yüzde 2 bile kaybedebilirsiniz. Ytd.
https://apps.apple.com/tr/app/tapata...ms/id307880732
Aslında yatırım fonlarında düşük kalmış veya çok yükselmiş gibi teknik analiz yapamayız diye düşünüyorum. Fonun nereye yatırım yaptığı önemli. Zaten fon yöneticileri gerektiği zaman kar realize ediyor. Siz bu dönemde borsa yükselicek diye düşünüyorsanız TCD iyi bir seçim gibi duruyor.
dün full EIB girmiştim çok takip etmiyordum bu fon'u bugün kaç getirebilir şu anki değerlere göre. +1 getirebilirmi gerçi zor ama pasif bir fon +0,20 +0,5 aralığında statik devam ediyor sürekli :)
Hayırdır ne oluyor
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...07c7607ef6.jpg
Iran krizi olmasa 5.95 lerde.takiliyordu.kriz.bitti gumleme olduSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
biz TCD'den geldik buraya günlük alıyorduk o getiriyi :kmk: oradan gelince kesmiyor haliyle :)
zaten geçici durucam bu fon'dada en azından biraz getirisi olsun bugün +1 yaparsa güzel olur bence, sonuçta değişken fon ve dün akşamdan itibaren borsanın aşırı yükseleceği herkes tarafından belliydi ona göre pozisyonunu almıştır umarım.
Tpf dağılımı gelmiş, diğer başlığı altında tcd ve tkf görüyorum %8 ağırlığa sahip 2 fon mu alınmış demek bu? Net hisse pozisyonu görünmüyor.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.