Sayfa 474/1001 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Bu da karikatürü[emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk
    tamamdir
    cok basit

2.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Bugun alim cok yuksekten giris .yarina bakmali bence.eib nasil ?

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    eib de var evet bende. belki eib daha mantikli

nazar degmesin

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Teşekkürler Sn. Burak1987 bu arada sizce bugun fon almak mantıklı mıdır hafta sonu açısından (değerlenip değerlenmediğini bilmiyorum) diğer taraftan hisse.net için mobil app neyi kullanıyorsunuz bulamadım ben App Store dan
    İphone için hisse.net uygulaması yok. Ben tap a talk kullanıyorum. Gayet güzel. Tcd bugün epey primlenecek ama uzun vadeli düşünüyorsanız bence bir sıkıntı olmaz. Biliyorsunuz risk seviyesi çok yüksek günde yüzde 2 bile kaybedebilirsiniz. Ytd.

https://apps.apple.com/tr/app/tapata...ms/id307880732

4.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    İphone için hisse.net uygulaması yok. Ben tap a talk kullanıyorum. Gayet güzel. Tcd bugün epey primlenecek ama uzun vadeli düşünüyorsanız bence bir sıkıntı olmaz. Biliyorsunuz risk seviyesi çok yüksek günde yüzde 2 bile kaybedebilirsiniz. Ytd.

https://apps.apple.com/tr/app/tapata...ms/id307880732

ufak bir düzeltme olduğunda giriş yapmak mı mantıklı olur en üstten almak istemem tabi düşük kalmış fonlarım arasında HSA var bilemedim size göre görece düşük kalmış hangi fonlar mevcut

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım, sana zahmet geçen ayla kıyasladığımızda bu ay neler değişmiş? kısa bir değerlendirme rica etsek senden? ben ekran okuyucudan dolayı çok sıhhatli bakamıyorum. hisse değişimi veya mevcutların oranlarında ciddi değişiklikler var mı? altın vs. farklı pozisyonlar ne oranda?
    Üstadım bilgisayara geçtiğimde daha rahat karşılaştırırım. İlk izlenim hisse tarafında birkaç değişiklik olmuş. Yabancı ETF eklemişler bir tane. Altın opsiyonlara bir tane daha eklenmiş. Apple opsiyona bir tane eklenmiş. Endeks opsiyonlar devam ediyor yine.

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    ufak bir düzeltme olduğunda giriş yapmak mı mantıklı olur en üstten almak istemem tabi düşük kalmış fonlarım arasında HSA var bilemedim size göre görece düşük kalmış hangi fonlar mevcut
    Aslında yatırım fonlarında düşük kalmış veya çok yükselmiş gibi teknik analiz yapamayız diye düşünüyorum. Fonun nereye yatırım yaptığı önemli. Zaten fon yöneticileri gerektiği zaman kar realize ediyor. Siz bu dönemde borsa yükselicek diye düşünüyorsanız TCD iyi bir seçim gibi duruyor.

7. dün full EIB girmiştim çok takip etmiyordum bu fon'u bugün kaç getirebilir şu anki değerlere göre. +1 getirebilirmi gerçi zor ama pasif bir fon +0,20 +0,5 aralığında statik devam ediyor sürekli

Hayırdır ne oluyor

Sayfa 474/1001 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •