Bedelli bedelsiz beklentili tüm tahtalar pozitif olabilir
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bedelli bedelsiz beklentili tüm tahtalar pozitif olabilir
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar dostlar...yukarıdaki yazıyı daha evvel yazmıştım...karton topicinde maalesef hep algı operasyonu yapıldı...hisseyi ve patronu kotuleyenler hep bu topicte yazmıştı..ben de bu hisse bu kadar kötüyse niye her gün yazıyorsunuz demiştim...hisseyi kötüleyen arkadaşlar nedense bugün yazmamış...
Demem o ki
Şirket sermaye artırımı kararı almış..1 e 25 ...bu saatten sonra da algı operasyonu yapanlar olacaktır...ancak şu an kartonun kaçtan bolunecegini kimse bilemez...rakam yazanlar da ancak sallama ile yazar...sermaye arttirim sürecinde en doğru kararı herkes kendisi verecek...tekrar hayırlı olsun
Kap haberini foruma ilk ben yapıştırdım.. Millet coşkuya kapıldı,bir Allah'ın kulu da , "Kartonu olmayan şu fakir kar _adama, itibar puanı baari verelim " demiyor yaahuu...;-))
Kafanıza Kartondan para yağsın emi...;-))))
Diğer ambalaj ve kağıt firmaları da etkilenip, grup hareketi başlar mı acaba? Ytd..
Karton, bu tarihi bedelsizin harcatmaz;
çok artmaz, yakında düşecek diyenler avuçlarını yalasın.
Yakında göreceğiniz pozitif haberler bu haberi destekleyecek.
Şirket yaklaşık 10 yıldır hayal ettiği cennetine yeni kavuştu.
Senedinizin değerini bilin derim..
Karton hayirli olsun...
Mayis da soledigimde , on senedir beklioz baska kapiya diolardin;)))
bende diyorum kulaklarım neden çınlıyor.
Sağolun arkadaşlar.mesaim geceydi yatıyordum.şimdi iş yerinden haberlere bakayım dedim.
Yılların acısı çıkacak inşallah.
Bir arkadaş whatshapdan mesaj atmış
"gözün aydın karton bedelsiz açıkladı"diye inanamadım girip okudum burayı.
Inanması zor bir haber.
şimdi şunu söyleyeyim.
Bugün telegramda gezerken biri "kartondan bölünme haberi gelebilir yazmış.sayfa sahibi.
Inanın hiç kaale bile almadım.mal itelemeye çalışıyor diye düşündüm.
Bu akşamda haberi görünce bir arkadaşın"şansa"tüm parasını kartona aktarmasının pek şans olmadığını anladım
aynı konu invenstingdede geçti bugün..yani birilerine bir şekilde sızmış
ama bunun tahtaya yansımamış olması ilginç geldi banada.
Yine kulaklarını çınlatayım dedenin
ahhh dede madem yapacaktın şunu 1000 üzerine atsaydın oradanda 3000'e götürseydin günahamı girerdin
yaptın yine dedeliğini
birde bu haberin çok fazla yayılmamasını şuna bağlıyorum
dede yönetim kurulu üyelerinden imzalı boş kağıt almıştır
sonrada kararı yazmıştır.
Yani üyelerin bile haberi olmadı muhtemelen bu işden..
Her neyse konudan konuya geçmeyeyim.
Hepimizi hayırlı olsun.
Uzun suredir tasidigim 257 tl maliyetli kartn lar bakalim bedelsizin hakkini verecekmi. Bolunme Sureci icinde simdilik satma dusuncem yok. Bakalim nereleri gorecegiz. Bu arada agirligim Konya da. Ondanda once arsa satisinin kap a dusme haberi akabinde Fabrika tasinma ve bedelsiz artis.
Beklemeye devam. Bu arada tatildeyim. Canli yayina j o i n donuste tahmini kasim ortasi gibi baslariz.
https://i.hizliresim.com/O33AEw.jpg
Herşey bir yana
Bu hafta sonu çok uzun olacak
Geçmez bu iki gün
Herkese hayırlı olsun
Konya sayfasında yazdım defalarca
Bedelsiz değil bedelli istiyorum diye
Gelinen noktada bedelsiz kendi parası zaten
Ama bedelli kasaya yeni para gireceği için daha iyi olur diye
Oooooo
Sen ne yapacaksın şöyle böyle
Kent bile bedelli ile uzaya çıktı
Her neyse yinede hayırlı olsun herkese
Bol kazançlar dilerim
Dun 775’ten 200 lot almistim oglene dogru.769 kapatinca uzulmustum.Az once forumu gezince gordumki bedelsiz aciklamis. Sansli adammisim bedelsizden bir gun once karton aldigim icin.
Cumaya kadar tavanı açmaz cuma açıp tekrar tavana yapıştırır ama bedellilerdeki gibi büyük bir hareket yapmaz.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben de diyordum ki bu haberden 1-2 gün önce hatta cuma günü bunu alanlar çok şanslı olmalı.hayrını gör.ama burada yazılanlara kanıp ta yok 10 gün tavan kesin bilmem ne zırvalamalara inanma.hedefin olsun sat gitsin.bedelsiz vene hisseler neden gider anlamış değilim.cebimdeki 100 lirayı on tane 10 lira yapsam paramın değeri mi artıyor.çok değil ultra saçma
Arkadaşlar bu forum karton forumu olduğuna emin misiniz? Gecen hafta cuma kağıt yüzde 8 yaptığında yazmışız ben ve 2 arkadaş. Bugün ortalıkta hiç tanımadığım çok fazla nick name var. Sayın turkuaz bu durumu hayra mı yormalıyız yoksa ...
Bedelsiz verince neden yükselir ? demenin tek açıklaması bölündükten sonra o şirketin göstereceği performansa inanılırsa 768 lirası olanın 1 lot bile alamadığı günün ertesinde 24-25 lot alabilme imkanına kavuşmasıdır. Ancak bölünme günü bilinmediği ve açıklamanın uzatıldığı sürece yapılan hareketler spekülatör denilen cambazların akrobasiye verdikleri önemi gösterir ytd
Yazmadığımıza bakmayın 2015 ten bu yana kartın taşıyorum
şöyle düşünelim
ben bile hisse net dışına çıkmazken son zamanlarda,
tivitır,hisseanaliz,investing gibi sielere girmeye başlamıştım
son bir kaç gündürde birinde yazıyordum
yani olabilir.
altta görüyoruz 5 üye 20 ziyaretci.
insanlar sadece yorumları okumak için bakıyorlar
ama bu mutlu gündede mutluluklarını ve yaptıklarının güzelliğini paylaşmak istiyorlar
gayet insani bir durum
asıl korkulması gereken yükselişin bir noktasından sonra gelecek olan yeni üyeler olacaktır
o zaman derin derin düşünüp kesin kararla iş yapılmalı.
tabi bence.
O bu bırakın satan varmı tavandan onu söyleyin de alalım elinde olmayanlar koskanmasın o kadar taşıdım ama şimdi yok olanlarada hayırlı olsun nasip sizeymiş
Kerevitaş zamanıyla şimdiki zaman bir mi önceden bedelli açıklayan taban olurdu şimdi tavan oluyor bedelsiz bedelliden her zaman iyidir çünkü çünkü para vermiyosun
Arkadaşlar bu gemi daha çok su götürür süreç en az 3 ay tahminen dalgalı denizde.... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. KÜCCÜK YATIRIMCIYIM...
Bu arada üstad demli keyf dir. Ona dikkat edin... Hem iyi bir edebiyatçı hemde üstad bir borsacıdır...
Borsamızın sağlıklı işleyebilmesi için bir uzun vade yatırımcısı olarak borsadaki şirketler her yıl kazandıklarını kaybettiklerini sermayeye yansıtmalı .zarar etmişse sermaye azaltımı .Kar etmişse şirkete nakit lazımsa bedelsiz sermaye artırımı yapmalı. Karı sermayeye eklemeli .Şirket para ihtiyaç değilse karı temettü olarak vermeli .bilançoda geçmiş yıllar karı deye bir başlık olmamalı. Hissedarlar şirketin her yılki faliyetinden mutlaka faydalanmalı zarar ediyorsa zararınada katlanmalı .yatırımcı nasıl bir şirket hissesine yatırım yaptığını çok iyi bilir. Mevcut durumda bir şirket her yıl zarar ediyor hisse borsada tavan tavan gidiyor yatırımcının karlı hisselere güvenini sarsıyor insanların aldatmaca oyunu oynuyorlar .PENGUEN gıda şirketi her yıl zarar ediyor .Şirketin parası bittimi bedlli sermaye artırıyor ve yatırımcının cebinden elini hiç çekmiyor. Borsamızda penguen gıda gibi çok şirket var bunlar borsada dolandırıcılık yaparak insanları kandırıyor. Uyanın yatırımcılar.her yıl zarar açıklayan şirket hisseleri yatırımcıya ne verebilir.
Kesilen vergi cezaları ve uzlaşma ile ilgili bilgi kartonsan sayfasında sehven yazılmıştır, özür dilerim, eğer doğruysa turkcel, çimsa, doas, aksigorta etkilenecek şirketlerdir.daha detaylı araştırmak lazım. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Karton un kent den fazlası var eksiği yok .kent gıda 19/3/2020 tarihinde 128.20 TL den 7.59 bedelli bölünme haberiyle 4.531.50 TL gibi rakamlara ulaştı. elinde 1 hisse için 6.59 TL bedelli hisse parası ödedi . ama elinde 1000 lot hissesi olan zengin oldu .Burada sabırlı olmak kartonun kentten çok üstünlüğü varKesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Dostlar, sabirla Karton tutanlara hayirli olsun.
Hersey nasip isi, bu sali 791 kusurdan elimdekileri satmistim. Allah cumlemize helal kazanc ve bunu afiyetle, sevdikleriyle yemeyi nasip etsin.
ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaklaşık 7 yıl önce aldığım 10 lot kartonum var.Bakalım beklediğime değecek mi?
Afyon bedelsizinde 8 kat kazanç olunca Karton almış büyük düş kırıklığına uğramıştım.
Daha önce Afyon ve Netaş bedelsizlerini yaşadım. Afyon 800 TL haber geldi. 1200 soluksuz, oyalanma 2000 civarında bölünme. O zamanlar E ve Y pazarı oluyordu. E lot sayısı çok az olduğu için çok seri hareket etti.
Arkadaşlar borsaya 1998 yılında girdim. Üniversiteye yeni başlamıştım. 22 yıldır borsadayım. Borsa da her zaman speğin dediği olur. En güzel örnek kervt TIR. Yüksek bedelsiz hiç oldu. Tavan tavan gitmez demiyorum, beklentiyi kullanmaz demiyorum... Sadece bir hedef belirleyin.. Allah bereket versin demeyi bilin... En güzel kar... Cepteki olandır... Sanal da değil... Her speğin yoğurt yiğiş tarzı farklıdır... Kartonu da öyle gözüküyor.. Sert hareketlere gebe.... İnişli çıkışlı... Süreç orta vade.. Spk ya başvuru, sonra 3 ay ortalama cevap... Dikkatli olun... Borsaya yeni başlayanlara sözüm.. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Bir de son söz. BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR...
Bu %2543 bedelsiz, bedelsiz ler furyasını başlatacak güçte ve iştahta...
Egeen, eggüb, Konya logo gibi hisseleri silkeler...
Ayrıca bntas, kaplamin gibi ambalaj sektörü hisseleri de pozitif etkilenir...
Pazartesi görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllardır bedelsiz beklentisi ile 769 a gelmiş ve bedelsiz açıklayarak bu beklenti nihayete varmış. .sizce daha ne kadar yükselir arkadaşlar. .hani hep derler ya beklenti alınır, beklenti gerçekleşince satılır diye..ytd
%2543 tüm dengeleri alaşağı eder... Kısmetse pazartesi görürüz...
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her şey iyi guzel de zaten bu hisseyi taşıyan insanların kendilerine göre yol planı vardır....şimdi elinde olmayanlarin buraya yazıp da ALGİ oluşturmaya hakları yok diye düşünüyorum...karton 769 kapatmış...bedelsiz beklentisi içinde mi dışında mi bırakın da taşıyanlar karar versin...kuşlu sitedeki hustatlar da aynı....çıktığı zaman ben demiştim...düştüğü zaman ben uyarmistim....
Kısaca
Bırakın kartonu taşıyanlar takip etsin...zaten taşıyanların bir yol haritası vardır....şimdiye kadar herkes konuştu...bırakın artık kartn konuşsun
bir çok kardeşim, başta, Sn kikirik olmak üzere bir çok kere '' bu hafta kartona bedelsız geliyor '' haberi ile bana kartn aldırdı ve her seferinde bundan bir cacık olmaz diye sattım.. ama 9 Temmuz çıkış öncesi KARTN bana yalvardı, '' bak harika teknik yaptım gel babamdan iste '' diye.. almadım ve sonrasında arkasından beyaz medil sallayıp durdum.. ağırıma gitmişti.. zaman geçti ve herkes gidince,haftalıklar bana, ''ulan susak, gidip istemedin bari bir dansa kaldır'' dedi Dmitri Shostakovich - The Second Waltz çalıyordu.teklifimi kabul etti ve dansa kaldırdım.... müzik devam ediyor..
hey gidi anna heyy https://www.youtube.com/watch?v=IOK8...b76ibc&index=1