Sayfa 471/865 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571 ... SonSon
Arama sonucu : 6918 madde; 3,761 - 3,768 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

Bedelli bedelsiz beklentili tüm tahtalar pozitif olabilir

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

2.  Alıntı Originally Posted by AKTOLGALI Yazıyı Oku
    bütün hisselerini satıp kartonsanı almana içine mi doğdu,yoksa bir yerlerden duyummu aldın.hayırlı olsun. Ben olsam işkur alırdım.yine de aldıklarının hayrını görürsün. Bol kazançlar
    Şirketin sahibiyim :-) Ne duyum aldım ne de içime doğdu, takip ve denk geldi.

3.  Alıntı Originally Posted by riva Yazıyı Oku
    Korku imparatorluğu kurulmuş bu topicte...hisse pandemiden beri 300 den 650 lere gitmiş... hâlâ hisse taşıyıp da
    kötüleyenler var...ilginç hem de çok ilginç...bana hiç samimi ve iyi niyetli gelmiyor....
    Selamlar dostlar...yukarıdaki yazıyı daha evvel yazmıştım...karton topicinde maalesef hep algı operasyonu yapıldı...hisseyi ve patronu kotuleyenler hep bu topicte yazmıştı..ben de bu hisse bu kadar kötüyse niye her gün yazıyorsunuz demiştim...hisseyi kötüleyen arkadaşlar nedense bugün yazmamış...

Demem o ki

Şirket sermaye artırımı kararı almış..1 e 25 ...bu saatten sonra da algı operasyonu yapanlar olacaktır...ancak şu an kartonun kaçtan bolunecegini kimse bilemez...rakam yazanlar da ancak sallama ile yazar...sermaye arttirim sürecinde en doğru kararı herkes kendisi verecek...tekrar hayırlı olsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Kap haberini foruma ilk ben yapıştırdım.. Millet coşkuya kapıldı,bir Allah'ın kulu da , "Kartonu olmayan şu fakir kar _adama, itibar puanı baari verelim " demiyor yaahuu...;-))
    Kafanıza Kartondan para yağsın emi...;-))))

Diğer ambalaj ve kağıt firmaları da etkilenip, grup hareketi başlar mı acaba? Ytd..

6.  Alıntı Originally Posted by Laykın Yazıyı Oku
    Diğer ambalaj ve kağıt firmaları da etkilenip, grup hareketi başlar mı acaba? Ytd..
    Konya, Egeen, Bfren, Mrshl gibi hisselerde pozitif hareket olur pazartesi beklentim bu yönde

7. Karton, bu tarihi bedelsizin harcatmaz;
    çok artmaz, yakında düşecek diyenler avuçlarını yalasın.
    Yakında göreceğiniz pozitif haberler bu haberi destekleyecek.
    Şirket yaklaşık 10 yıldır hayal ettiği cennetine yeni kavuştu.
    Senedinizin değerini bilin derim..
    Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

8. Karton hayirli olsun...

Mayis da soledigimde , on senedir beklioz baska kapiya diolardin;)))

Sayfa 471/865 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •