Ama bizim 60 ve 90 dklık macdlar endeks ve çoğu hissede al yönüne dönmüştü. Dow 27 bin üstünde yükselirken Garan ve akbankın rsı ler günlükte 20 civarında. Pala hep olmazların peşinde...
Printable View
bir kaç gün yatay takılsa ve hisseler arasındaki uçurumları endeks yatayda törpülese.. bir çok trade fırsatı verir.. 15 bin puanlık düşüş gayet volatildi.. güzel.. şimdi biraz da yatayda volatilite devam etsin..
Dolar bugün 7.20 yi görecek gibi gidiyor. Bugün tam teknik oyun günü gibi.
Haklısınız. 2 ay önce evimi sattım ve yeni ev almak için 550 bin tl ye anlaştım. adam 2 hafta beklemedi fiyatı 750 bin tl ye çıkardı. Kredi kullanımını da en fazla 200 bin tl kullanabilirsin diyor. aradım maliyeyi ticaret bakanlığını cimere şikayette bulundum adam vergi kaçırıyor hatta internet sitesine bile yazmış ev 750 bin tl kullanılabilecek kredi 200 bin tl diye. aldığım cevap satış olmadan bir yaptırım uygulayamayız diyorlar. yani ilk önce seni düdüklesinler vergiyi kaçırsınlar sonra peşine düşelim diyorlar. yazık herkesi borçlandırdılar 500 binlik evi şu an 800-850 ye satmaya çalışıyorlar. denetim yok maalesef. indir faizi piyasanın anasını belle.
yazdığından ne anladım biliyormusun
ben yolda gidiyordum yolda birini gördüm bakkal amca bağırdı nereye gidiyorsun ben taşa takıldım düşerken elini biri uzattı kim diye bakarken köpek beni ısırdı tam bağırırken sarışın bir kız bana imalı ve işveli bir bakış attı ahmet amca bastonunu manava bıraktı parkta polis salıncağa biniyordu bakkal amca üzerime yürüdü vs.
şimdi doğruyu söyle ne anladın sen :)
Yani günlükte dip araması devam ederken kısa göstergeler dönmek istiyor ama dönemiyor dedim. Grafik olmayınca anlamak zor galiba :)
Bu arada viop açılmış bütün bankalar kırmızı.
Hemen kafaya furufuru vermişler....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sp falan fiçur lar yeşil oralar da kırmızı olunca nolur bakam vay be nefes yok diyor pala nenem
Dolar ufak ufak yüzümüzü güldürmeye başladı. Hep dalga geçildik.
Dolara yatırım yapanlar nal topladı denildi
bu iblis açılış sonrası 1.500 basar mı? ya da 2.000?
ülkenin bütün rezervlerini bitir hatta -30 milyara geç geldiğimiz noktada dolar 7,15.
rüzgara karşı işersen üstüne gelir.
doların satılmasıyla değilde faizle bu işler olur.
ilk yarım saate bakarsak düne benzer oynaklığın çok olacağı bir gün yaşayacaz.
Bu ev alıp satma olayında cok bilgim yoktu. Oturduğum evi beş sene önce aldık belediyenim belirlediği rakamdan tapu harcu vs ödedik. 65 bine almış gözüküyoruz. Bugün 200 bine satsam ki eder. Adam kredi çekse 190 bin kredi için 30-40 bin vergi çıkıyor. Ona göre alırken evin değerine dikkat edin. Tapu harcında iki bin liradan kaçayim derken 50 bin gider.
Müteahhiti zengin etme uğruna birkez daha ulkeyi batirdi
viop dolar ve altında ya hile var ya da büyük insider dönüyor ve bugün spot 7.18 görecek.
Bir sorum olacak yanıtlar için şimdiden teşekkürler.
Dolar kontratlarımdan 600 TL stopaj kesilmiş. Stopaj oranı nedir biliyor musunuz? Biraz fazla gibi geldi ama.
Unutmayin ki faiz enflasyonu dogurur. Her kim enflasyon faizi dogurur diyorsa buyuk bir gaflet icinde demektir.
Yakinda aya giden duble yol yapacagiz. Ucuyoruz tutmayin bizi
150-200 puanlar saniyede oynuyor...sapıttı manyak yine...
https://i.resimyukle.xyz/WCxf5c.png
temmuzdada bankalara gömmüşler
Ooo 7.10 a gelmiş bencamin
Arkadaşlar serbest piyasada USD kuru nedir şu anda? Normalde spot ile ağustos vade arasında 4-5 kuruş fark olması gerekirken 18 kuruş fark gözüküyor bende. Bir yanlışlık olmalı
Türkiye'deki en büyük sorun parası olanların yokmuş gibi parası olmayanların varmış gibi yaşaması.
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spotta 7.17 alış 7.25 satış . Valla bir suru fiyat var doğru fiyat sen malı nasıl taşıyorsun. Vadelidemisin , fiziki olarak kasada mi saklıyorsun, bankadan mi alıyorsun vs.. ben fiziki saklıyorum benim icin fiyat döviz bürosundaki fiyat şimdilik. Bankalar zaten garip garip fiyatlar çıkarıyor.
Vadelinin kademelerinde in cin top mu oynuyor bana mı öyle geliyor.