Guzelim dow rallisi yine boşa gidiyor bu kacinci negatif ayrisma dolar 7.08 olur les100 sabah ekşi acar
Guzelim dow rallisi yine boşa gidiyor bu kacinci negatif ayrisma dolar 7.08 olur les100 sabah ekşi acar
Bankalarda çok hisse var, gidişatı değiştirebilmek için 100 milyon lot üstü birilerinin alması lazım bence.
Dövizde yukarı bir hareket sonrası döviz bozduracak bir hayırsever alırsa alır yoksa diğer insanlarda pek kurşun yok gibi.
TEB Yatırımda long olan uygun zaman kollayacaktır, spotta satıp long açmıştı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Ne zaman kuyruk varmış Ben hiç görmedim öyle birşey in cin top oynuyordu genelde .
TV için oyunculuk yapılıyor olmasın sakın orada .
Bir kere dövizi boz kampanyasında soruyorlardı herkese bana da sordular ama makas atıp yayınlamadılar tv ler
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen hafta dövizcilerde kuyruk vardı ama bankadan çekip dövizcide bozdurma kuyruğu tekrar bankadan almaya giden kuyruk
Çarşı içinde şube önünde büyük bankalarda her zaman 50 kişilik kuyruk oluyor o kuyrukla karıştırmış olabilir mi acaba
Hepsinde devasa kuyruk var iş garanti ykb insan 2 saat kuyruk mu bekler ama bekliyorlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Play store ibb imar sor diye bir program var orada 1940 ve 1976 yılları uydu görüntüleri var istanbul köprüsüz bomboş belli yerlerde yoğunluk falan değişik geldi bana isteyen canı sıkılan merak eden vs. Bakabilir
Orasını bilemem, nolur nolmaz diye
ben yinede bugün gördüğü en yüksek seviyeyi 2.057 işaretledim
Hamdım Piştim Yandım
Tahminimce birkac hafta icinde ons altinin tepe yapmasiyla birlikte dolar endeksinin de yukselmesiyle kuresel piyasalarda sert satis dalgasi gorecegiz. Sadece biz partiye biraz erken katildik gibi.
Yer İmleri