Sayfa 465/1006 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: Viop - XXII

1. Guzelim dow rallisi yine boşa gidiyor bu kacinci negatif ayrisma dolar 7.08 olur les100 sabah ekşi acar

2. ABD ADR

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Bankalarda çok hisse var, gidişatı değiştirebilmek için 100 milyon lot üstü birilerinin alması lazım bence.
    Dövizde yukarı bir hareket sonrası döviz bozduracak bir hayırsever alırsa alır yoksa diğer insanlarda pek kurşun yok gibi.

TEB Yatırımda long olan uygun zaman kollayacaktır, spotta satıp long açmıştı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün TV de kuyumcularda kuyruk oluşmuş millet altına hücum ediyor diye haber geçtiler.
    dedim heralde gram altının pazarı oluyor verdim coşkuyu verdim coşkuyu
    pala düşünsün artık gerisini berisini
    selam söyle sütcüye benden, bostancı otobüsü hiç gelmeyecekmiş
    Ne zaman kuyruk varmış Ben hiç görmedim öyle birşey in cin top oynuyordu genelde .

TV için oyunculuk yapılıyor olmasın sakın orada .

Bir kere dövizi boz kampanyasında soruyorlardı herkese bana da sordular ama makas atıp yayınlamadılar tv ler

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Viop - XXII

Geçen hafta dövizcilerde kuyruk vardı ama bankadan çekip dövizcide bozdurma kuyruğu tekrar bankadan almaya giden kuyruk

Çarşı içinde şube önünde büyük bankalarda her zaman 50 kişilik kuyruk oluyor o kuyrukla karıştırmış olabilir mi acaba

Hepsinde devasa kuyruk var iş garanti ykb insan 2 saat kuyruk mu bekler ama bekliyorlar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Play store ibb imar sor diye bir program var orada 1940 ve 1976 yılları uydu görüntüleri var istanbul köprüsüz bomboş belli yerlerde yoğunluk falan değişik geldi bana isteyen canı sıkılan merak eden vs. Bakabilir

7. Orasını bilemem, nolur nolmaz diye
    ben yinede bugün gördüğü en yüksek seviyeyi 2.057 işaretledim
    Hamdım Piştim Yandım

8. Tahminimce birkac hafta icinde ons altinin tepe yapmasiyla birlikte dolar endeksinin de yukselmesiyle kuresel piyasalarda sert satis dalgasi gorecegiz. Sadece biz partiye biraz erken katildik gibi.

Sayfa 465/1006 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •