Sentiment; buralarda & ky by long minimum ve fakat bol bol flat ilen short çuval yine tüm kalanlar deyo..
Tabi şimdilik gibi diyelim..
Printable View
Sentiment; buralarda & ky by long minimum ve fakat bol bol flat ilen short çuval yine tüm kalanlar deyo..
Tabi şimdilik gibi diyelim..
3 dk da 1.550 puanlık hareket yaptı sadece 3 bar...sapık...
az önce -350 puana kadar düşürdüğü teorik fiyat farkını şimdi -1.500 puana çekti...manyak bu ya...
bugün de bankalara giriyorlar hadi bakalım...
top çevirmece...
yaptırımlardan bir cacık çıkmayacak ondan sonra dolar da şelale moduna girebilir...
27 kasım endeks 135 bin
Akbnk 6.54 garan 9.51
9 aralık endeks 135 bin
Akbnk 6.10 garan 9.03
Yorum yok her şey net.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bist100 yeni rekor yaptı vadeli 3.000 puan falan aşağıda kaldı...shortçular PALA ya ne kadar dua etse azdır...
Umarım çok üzülen olmaz.
caatsa yaptırımları ile ilgili kısa bilgi,
i-) temsilciler meclisinde 2/3 çoğunluk sağlanarak geçti
ii-) şimdi senatoda oylanacak..oradan da 2/3 çoğunlukla geçse bile..trump ın veto etme hakkı var...büyük ihtimal veto edip meclise geri gidecekti.
iii-) tekrar 2/3 çoğunlukla geçerse trump onaylamak zorunda kalır.
şahsi fikrim..senatoda 2/3 çoğunluk zor...orada biraz daha trump a yakın cumhuriyetçiler var...ama olurda geçerse trump işi sürüncemede bırakabilir bir süre...ama ocakta imzalamak zorunda kalır..
tr için en iyi senaryo biran önce geçmesi olur..çünkü caatsa yaptırımları illa ki gelecek..trump seçerse yaptırım maddelerini, hafif olanları seçer ve ucuz atlatırız..yoksa biden in önüne giderse, olabildiğince olumsuz maddeleri seçer.
bu nedenle, senatodaki durum önemli 2/3 altında aoyla kabul edilirse tr için çok olumsuz...2/3 üzeri oyla kabul edilirse tr için az olumsuz...aman dikkat.
viop resmen long açın diye bağırıyor, anlayana tabi...
spotla saçma sapan fiyat makası var...
herife bak 1.500 puanımızı gasp ediyor.makasın eksi olması ne demek?
Yabancı kenara çekilmeye başladı , olanlarda treder makinaları .
Çoğu tahtada aynı makina hareketleri ve badem spor .
Eregl, sasa yı iki günde bam bam yaptılar.:)
De şu da var piyasa yapıcı şorta yükleniyor hedge amaçlı ya da herneyse biri deli gibi basıyor olmalı diye düşünüyorum SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Short tuşu kırıldı kırıldı bu nasil şey buradan lonk vur 3000 puan vereceğim diyor verir mi?
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 gün mevzusu esneyebilir diye düşünüyorum..başkanlık geçiş işlemleri vs var..iş ocağa kalırsa, meclis de oylamayı yeni döneme bırakabilir.
bir de önemli olan yasanın geçmesi değil zaten..trump ın caatsa yaptırımlarını seçmesi...eğer seçmezse, iş biden e kalır...bizim için kötü senaryo bu zaten.
Son Dakika:
Dünya Sağlık Örgütü
08 Aralık 2020 Salı, 22:10:52
Güncelleme: 22:12:25
DSÖ: Aşılar Kovid-19'a karşı bağışıklık duvarı oluşturmaktan çok uzakta
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Sözcüsü Margaret Harris, Kovid-19'a karşı aşıların, toplumda bağışıklık duvarı oluşturabilme kabiliyetinden çok uzakta olduklarını belirtti
https://www.bloomberght.com/dso-asil...ta-2270238-amp
—///
Her kafadan ayrı ses, kime inanıcaz, şaşırdık.
İlerde bu aşı işlerinden dünyada birilerinin canı çok fena yanacak, lakin olan yine garibana olacak gibi görünüyor..
Saatlikte, hareket geciktikçe patlama aşağı olabilir duygusu da oluşuyor. 1000 puanımı aldim kenarıya çekildim çok kararsız piyasa var kafam karıştı yön duygum kayboldu.
1496 flat...
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sortladim bekliyorum ne zaman sortladim 3000 puan o gün art i yapiyor. Bana mi ne oynuyorlar
Korona Virüsün Yayılımını Durduran İlaç Bulundu!
https://youtu.be/Ra7viKyuH9U
okumanızı tavsiye ederim...Prof.Ercüment OVALI...aşı ile ilgili merak edilenleri cevaplamış...parça parça aşılama çok daha tehlikeli sonuçlar çıkartabilir diyor...aşıları stoklayıp virüsün etkisini azalttığı yaz aylarında kitlesel aşılama yapılmalı diyor...gerekçesi ise oldukça mantıklı geldi bana...
https://odatv4.com/hangi-asi-09122055.html
Billurlu bot temelreiscisi,
fırçalara doyamaz kendisi.
piYasa nolur haspaam ?..
bugün yine bilim kurulu toplanıyormuş...bu sefer ne için toplanıyorlar acaba? yine yasak masak mı gündem acaba?
Alaturka a$ıcılar )..
ilginç fdow tarihi zirve yapıyor...piyasada coşku moşku yok...