De şu da var piyasa yapıcı şorta yükleniyor hedge amaçlı ya da herneyse biri deli gibi basıyor olmalı diye düşünüyorum SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
De şu da var piyasa yapıcı şorta yükleniyor hedge amaçlı ya da herneyse biri deli gibi basıyor olmalı diye düşünüyorum SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Short tuşu kırıldı kırıldı bu nasil şey buradan lonk vur 3000 puan vereceğim diyor verir mi?
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 gün mevzusu esneyebilir diye düşünüyorum..başkanlık geçiş işlemleri vs var..iş ocağa kalırsa, meclis de oylamayı yeni döneme bırakabilir.
bir de önemli olan yasanın geçmesi değil zaten..trump ın caatsa yaptırımlarını seçmesi...eğer seçmezse, iş biden e kalır...bizim için kötü senaryo bu zaten.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Son Dakika:
Dünya Sağlık Örgütü
08 Aralık 2020 Salı, 22:10:52
Güncelleme: 22:12:25
DSÖ: Aşılar Kovid-19'a karşı bağışıklık duvarı oluşturmaktan çok uzakta
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Sözcüsü Margaret Harris, Kovid-19'a karşı aşıların, toplumda bağışıklık duvarı oluşturabilme kabiliyetinden çok uzakta olduklarını belirtti
https://www.bloomberght.com/dso-asil...ta-2270238-amp
—///
Her kafadan ayrı ses, kime inanıcaz, şaşırdık.
İlerde bu aşı işlerinden dünyada birilerinin canı çok fena yanacak, lakin olan yine garibana olacak gibi görünüyor..
Yer İmleri