Benim tedirginliğim pezzo lirada :)
Printable View
Benim tedirginliğim pezzo lirada :)
Batak kredi demek bankanın olduğu kadar da bu kredilileri alanlarında batak olması demektir..
Oysaki sanayi hisseleri borsada zirvelerden hiç inmeye niyetli değiller..
Batanların hepsi halka açık olmayanlar mı ki..?
Dediğim gibi banka hisselerinde gerçek batı sermayesi var..Daha fazla idi oldukça eridiler..
Ama hala ciddi bi yekun..
Bademler bu hisselere girişseler ellerindeki para ile anca karşılar kalırlar..
Tabanlardan bile bankalara girmemeleri bunun göstergedi..Orada zayıflar..
Diğer yandan sanayilerin ağırlıklarıda değiştirilip daha az para ile daha çok endeks yapılabilir hale geldi..
Şu son 2 günde eregl ve bimas show izledik resmen..eregl dibinden yüzde 20 tepti nerede ise..Bimas 15..
Eregl de normalde temettü beklentisi bitmiş olmasına rağmen hala ısrarla alıyorlar..
Bankalardaki yabancı satıp çıkarsa bademler o sorunlu!! krediler için müjdeleri arka arkaya patlatırlar..
çıtır şort yaptım.
diğer türlü vakit geçmiyor asdas.
4 sene önce yeşil dev adam önerenler şimdi yeşil dört yapraklı öneriyor .
Halka ırz var sanırım yetişen alıyor
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Garanı en sona bırakıyalar garanı kaldırdıklarında vuracaklar. Diye düşünüyüm sıkıyorum tatbiki bildiğim bişi yok.
Biden ilk resmi toplantısını bugün TSİ 20:15'te gerçekleştirecek.
İlla ki Türkiye sorusu gelir.
Tozlu raflarda, yıllardır bekleyen mallar harekete geçti... Biz onları dokunulmaz/satılmaz zannederdik...
(citi.880m...Deutsche 550 mil.)
https://i.hizliresim.com/JpgrPj.png
Şu bankalara dalma alışkanlığından vazgeç..:)
Böyle düşülerde eregl petkm bimas tuprs veya işte minare grafik yapmış hisselere dal..
hekts falan gibi..
Oralarda maldalar çünkü..
Fırtına geçince hızla eski fiyattan tezgah açıyorlar çünkü..
Hava da biraz güzelleşince eski fiyatında üstüne çıkıyorlar..
Bankalar buradan yüzde 10 tepsin endeks eski zirvesi yakınlarına gelir..
endeks 1600 de iken elinde banka taşıyan hala zararda olur saç baş yolar ama..
Halkb davası bitince + yabancı tası tarağı satıp çıkınca bu fiyatları 5 le çarp..
GARAN ,TR'nin en çok kazanan bankalarından... 0,49 PD/DD işlem görüyor.
Bankalarda Uzun Vade teorisi çürüdü..
Sanayide evet..
Kritik bir eşikte gibi sanki yurt dışıda bedavaya mal aldık derken trendi düşüşe çevirilermi çeviriler.
https://i.hizliresim.com/jY2MR1.jpg
allah allah yaw..
Başkan 1 liradan beri taşıyorum alsatlarla maliyet sıfırın da altıdır. En son 3.9 verdim 3.2 aldım daha ne olsun, yıllardır bedava. Para kaybedeceksek de temel olarak böyle ucuz kağıtta kaybedelim.
Patronla ilgili dediklerine %100 katılıyorum, çalışanlardan da biliyorum. Ancak son yıllarda bilançolarda makyajı azalttı, gereksiz malları elden çıkarttı, halka arzı var vs.. neyse kağıt pazarlamayalım ama beğeniyorum. Dolar alana kadar bunu alırım kafasındayım.
benim iki gün önceki sert satışlara dönülür gibi bir düşüncem yok. tamam bugün piyasa bozuk ama ben bunu göstererek almak istememelerine bağlıyorum. uzun lafa gerek yok. yeter bu kadar...
Fadimeye göre ucuz hisse yok.
Fadime nin 0.80 aldığı hisseyi
Temel ve dursun un 10 dan 8 e düştü diye bedava sanıp alırlar ben anlamıyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dipten nasıl sattırılır tepeden nasıl aldırılır uygulamalı.
ben viop a hiç bakmadan garan a göre yorum yapmıştım ama, viop daha harbi hareket ediyor. bana göre tabiki...
Napalım abi, borsacı adam alsat yapmayınca duramıyor, bi kere alıştırmışlar bi barmak bal çalmışlar dudak tiryakisi olmuşuk, hergün para dağıtıyorlar burda :) rahat duramıyoruz borsacı nın tövbesi tutmaz mış
Şöyle Trilic gibi bi kaat alıp parayı katlayamadık ya ondan olsa gerek bu arayış :he:
yahu o değilde aklıma geldi şindi, hakkaten bu Trilic kaçıncı tavanı 20 oldu mu
simdi suveys kanalında bir kaza var.trafik kilit. bizim anadolu ajansına göre trafik acıldı. amma cnn oyle demiyor. kapalı diyor.
bunlar neden boyle haber yapıyor? borsa ile ilgli olabilir.
ver tabana,alıştık nasılsa...
bu seveys kanalı işini iyi inceleyin. bir şeyler var orada..bu anadolu ajansı yanlış bilgi veriyorsa kesin bir şeyler olacaktır. yada olmanın arifesindeyizdir.
fordu şortladık imanımı gevretti sağolsun. teminat yetişmiyordu hareketlerine. nihayet salmaya başlamışlar.
bu vadeli poliz imdata kadan gidebilir bozguş.
kaldırgaçlarını az tutasun. :he:
doların 860
ve 915
civar köylerinde dolanmasını bekler idim.
ama yeni başkan ne yaptıysa buna izin vermedi.
bunda amerika ve avrupanın diz ççökmesi de etkili pek dabi.
yine de temel olarak 770 altı zor gibin durur.
bence şahsımı ve kendimi bağlar,
izzeti nefsimin düşüncerinden ibarettir sanılmaya tavsiye. :he:
BIST’te Yabancı Kurum İşlemleri Analizi
Borsa İstanbul’da ağırlıklı olarak yabancı kurumsal yatırımcı işlemlerine aracılık eden kurumlardan derlediğimiz verilere göre 24 Mart tarihinde bu kurumlar toplam 4.162 milyon TL alım, 4.530 milyon TL satım ile ''net 368 milyon TL satış '' gerçekleştirdi. Hacim ve kademelere göre alım tarafında KARTN dikkat çekerken, en çok satılan hisselerde ise ASELS, EREGL, KCHOL öne çıkıyor.
Haftalık kümülatif para çıkışı “net 2.516 milyon TL’’ olurken, son bir aylık kümülatif rakamlarda ise “net 1.576 milyon TL’’ para çıkışı görülüyor.
bence çok satılmamış. yine de iyi.
Yepis yeşil bir gün bizi bekler bence... Benjamin yeşili, muahahah :) Ben yüeüyeşe çıkıyorum, piyasaya sahap çıkın ula🌡️
Beni bir sen anlamışsın sen de yanlış anlamışsın Caho. Belki de eksik. Ben genel resim çiziyorum sen diyorsunki buraya bir fırça darbesi vuralım :)
https://i.hizliresim.com/aLqS4P.jpg
Dayı uyarı yapayim.
Motive 61.8 ile 50 geri alım arasına geldi..
Market çok önemli bir dönemeçte..
VOB yapmayın..
Hayatınız Kayar....
Yön 40.000 puan içerir
...
VOB yapmayın..