Sayfa 472/1001 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Garan da iş yok abi çıkartım pırtföyden, zaten gönülsüz aldıydım zorlan
    7.22 den verdim kâr kardır

Diğerleri dursun bakalım şimdilik, sasası olanın tasası olmazmış
    Şu bankalara dalma alışkanlığından vazgeç..
    Böyle düşülerde eregl petkm bimas tuprs veya işte minare grafik yapmış hisselere dal..
    hekts falan gibi..

Oralarda maldalar çünkü..
    Fırtına geçince hızla eski fiyattan tezgah açıyorlar çünkü..
    Hava da biraz güzelleşince eski fiyatında üstüne çıkıyorlar..

Bankalar buradan yüzde 10 tepsin endeks eski zirvesi yakınlarına gelir..

endeks 1600 de iken elinde banka taşıyan hala zararda olur saç baş yolar ama..

Halkb davası bitince + yabancı tası tarağı satıp çıkınca bu fiyatları 5 le çarp..

GARAN ,TR'nin en çok kazanan bankalarından... 0,49 PD/DD işlem görüyor.
    Bankalarda Uzun Vade teorisi çürüdü..

Sanayide evet..

3. Kritik bir eşikte gibi sanki yurt dışıda bedavaya mal aldık derken trendi düşüşe çevirilermi çeviriler.

4.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Kritik bir eşikte gibi sanki yurt dışıda bedavaya mal aldık derken trendi düşüşe çevirilermi çeviriler.
    Kısa vadeli zigzaglar hariç şu an itibariyle anlık rakam yukarıda vob 155 bini hedefliyor gibi. Aşağıda kesinlikle altına düşülmemesi gereken ise 141 bin şu anlık. Bunun arası oyun alanı şimdilik.

5. allah allah yaw..

6.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    kağıdın razyosunu patronu belirler.
    hors tiif kılıklı patronların kağadına kimse bakmaz.
    göccükler de oralarda oyalanır durur.
    Başkan 1 liradan beri taşıyorum alsatlarla maliyet sıfırın da altıdır. En son 3.9 verdim 3.2 aldım daha ne olsun, yıllardır bedava. Para kaybedeceksek de temel olarak böyle ucuz kağıtta kaybedelim.

Patronla ilgili dediklerine %100 katılıyorum, çalışanlardan da biliyorum. Ancak son yıllarda bilançolarda makyajı azalttı, gereksiz malları elden çıkarttı, halka arzı var vs.. neyse kağıt pazarlamayalım ama beğeniyorum. Dolar alana kadar bunu alırım kafasındayım.

benim iki gün önceki sert satışlara dönülür gibi bir düşüncem yok. tamam bugün piyasa bozuk ama ben bunu göstererek almak istememelerine bağlıyorum. uzun lafa gerek yok. yeter bu kadar...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8. Fadimeye göre ucuz hisse yok.

Fadime nin 0.80 aldığı hisseyi

Temel ve dursun un 10 dan 8 e düştü diye bedava sanıp alırlar ben anlamıyorum

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 472/1001 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •