Benim de 44 cent e 5 cent kaldı. Dolar bazında para da kazanacaz merak etme. Daha lansman bile yapılmadı.
Printable View
Proje öncesi bir geri alım şık olurdu..
Yatırım tavsiyesi değildir..
İlk alisimi 2.60 tan yapan toplu alımı mi 2.80 den yapan biri olarak o zamanlar buraya yazmıştım. Şimdi yine yazıyorum 6.94 ten de alarak şu ana kadarki en yüksek lot sayıma ulaştım.
Polho da buralar çok yüksek buralardan alınmaz diyenlere şunu diyorum buralardan almaktan korkmuyorum çünkü;
KİMSE YUKSEKTEN KORKMAZ YUKSEKTEN KORKTUĞUNU SANANLAR ASLINDA YÜKSEKTEN DÜŞMEKTEN KORKANLARDIR.
KISACA BENİM ÖYLE BİR KAYGIM YOK ONUN İCİN İÇİM RAHAT
***YAĞIZ AT ŞAHLANDIMI DURAK DİNLEMEZ***
Süpriz yapıp aşağı salmaz umarım
Bu işlemler boş değil, belliki şirkette bir satış haberi yakındır, kokuyu alanlar şov yapıyor, izleyip göreceğiz.
Satış satış diye kim dillendiriyor invstte de gördüm,aynı cevabı veriyorum bu şirketi kim ne diye satsın kaynagin varsa paylaşın boş muhabbetler dondurmeyin burada kaynak paylaşmayani barindirmamak lazım.
Bu çıkışların bir sebebi yok herkes demiyor mu zaten hisse ucuz kalmış diye alın size değerine geliyor ucuz kalsa dert çıksa derrt siz hisseye güveniyorsanız sıkıntı yok bugün çıkmış yarın düşmüş kârına kâr kattikca büyüdükçe elbet çıkacak önemli olan sabır ve zaman ky lara destek mesajıdır kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir 😌
Sebebi yok derken ne farkeder anlamındadir yanlış anlaşılmaya meal verebilirim.sonucta borsada beklentileri satın alıyoruz
6,65 pasifteyim bekliyorum seni tahtacım
Ne dalgalandın be arkadaş bu nedir ya
7 de ne patinaj çektin be arkadaş.
Tweterda polho yu ky nin satıp gittiği ile ilgili yazılar görüyorum. Hatırlarsanız geçen günde burada yazmışti adını kimsenin hatirlamiyacagi kisi "ky çok ondan gitmiyor" diye o zamanda cevap vermistim. "bu hisse ky ile de gidecek" diye "eğer ky ile gitmez diye bir tabu varsa o tabuyu da yıkacağız" demiştim. Kyler dokulmus ya burada o kadar yazı yazıyorum umut asiliyorum 2.50 lerde "en karanlık zaman güneşin doğumuna en yakın zamandir" yazdığım gibi eğer burada o kadar yazılarıma rağmen dökülüyorsaniz bir şey diyemem ama tweterdaki bir kaç dökülen inandirilmislara uyanlar tabi ki dökülmüştür.
Burada en çok ama en çok ne yazdım beyler.
"BU YOLA İNANMİSLARLA CİKİLİR İNANDİRİLMİSLARLA DEĞİL"
İnandirilmislar elbette dökülecek biz inanmislar buradayız. İnanmayanlar yada benim yazılarıma bile olsa inandirilmislar şimdi satabilirler
Biz eskiden Feneryolu istasyonundan başlar bir trenden iner diğer trene binerdik yüzmeye giderken.:)
hala o çocukluk var içimde .
Yanlız trene kaçak inip binecekseniz kondüktöre dikkat ediniz.birde gazoz kapağı düzlerken fırlamasın kaşa göze maazallah ...:)
y.t.d.
Endeksin trende girdiği yaklaşık son 1 senede endeks %212, polho ise %252 gitmiş. Aslında endeksten çok da farklı değiliz. Bu bana hala farkımızı göstermediğimizi anlatıyor. Sadece endekse uyduk. Genel resme bakmak lazım. Bu da başka bir bakış açısı
Endekse uymuş olsaydı endeksle hareket ederdi başlarda endeks giderken polho hep kırmızı yakıyordu ben Arap atina benzetiyorum umarım sonradan daha çok açılır.Duzeltme vs olur mu bana göre daha gitmesi gerekiyorda teknik vs bilen arkadaşlar bir yorum yapabilir mi ? Tahminim bu haftadan sonra bozabilir sadece içgüdü eğer bozmazsa 12-15 arasına kadar gider yıl sonuna kadar ytd.
Levent 2 sene, çeşme süreci etkilemese, beykoz 3 sene desek pendik e sıra gelene kadar 2026 olur mu yoksa 🤷
Bakan Kurum:
İstanbul’da yaklaşık 1.5 milyon, ülke genelinde 4 milyon m² arz fazlası nedeniyle kiralanamayan ya da satılamayan ofis, konuta dönüştürülecek. Bu, 50 bin yeni konut demek.
Yönetmeliğimiz yayımlandı.
Z ofise yararmı acaba
Ne güzel alsata alıstirdi çok güzel bir alım oldu kendi adima 35 kademe asağidan böyle tahtaci bulamazsiniz borsada
Ulan devre kesmek nedir sirket batti herhalde
Devre kesti ne oldu ya oynuyordun ne güzel
6,50 yi gösterecekler gibi
Anilmert sen sn albatros öngörüleriniz hep gerçekleşiyor bundan sonra ne olur diyen arkadaş değilmisin :))
Ya kardeşim ön talep alınmaya başlamasını sanki böyle matah bir bilgiymiş gibi saklamak nedir, pendikte ön talep alımı başladı işte hala bilmeyen varsa öğrensin
Hala bu nalburcu esnafından k,y, dostluğu bekleyen k,y, kardeşlerim diğer çok şey kaciriuorsunuz ,borsada
Hiç bir patrondan ky dostluğu beklemiyorum ben işimi yapacağım onlarda işini yapacak. Tıpkı bilgisayar virüsü geliştiricileri ile anti virüs geliştiricileri gibi yada doping geliştiriciler ile doping testi geliştiricileri gibi...
Evet çok hisse kaçırdım ama onlarda kaçırıyor. Ben inat ettim Allah şahit her kirmizi olduğu gün ekleme yapıyorum bu kadar enflasyonist ortamda kendilerinde olan bu kadar bilgi ile buralarda tutuyorlarsa aslında oran olarak bile benden daha fazla kaybediyorlar demektir. Onlar daha fazla hisse kaçırıyorlar demektir.
Polho aynı ihlas holdingin 2008 yılindaki büyük düsüsten sonra ki hallerinden farksız ihlas 2 küsurden 0.20 kuruslara inmisti şuan borsanin tarihi zirvesinde 0.56 kurusda hedefini bulamiyor polho 7 tl den bölunmüş 3.50 buralardan 2.50 gormüs borsanin zirvesinde şuan 7 borsa burdan düzeltme yapsa nereye iner hesap varmi yok hayırlisi diyelim arti 1 borsada 0.80 artı hayeller başka bahara tek hisse pismanliktir bunu herkes ögrenmeli bu piyasada da ögrenemediysede borsayi bıraksin yatirim tavsiyesi değildir siz bildiginizi yapın kazananlar belli bol şans tüm polhodaki arkadaşlara.
Vedalaştım. Alanda kazansın. Kimse kalmadığına göre daha çok gidebilir
SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ulan ne süründen be. Şöyle bir ortamda yürüyüp gitmen lazımdı. Şu 7.70 geç bati
Şerefsz bir kağıt mı görmek istiyorsunuz buyrun…..
24.02.2022'de kapanış 2.51 tl iken 17.08.2022'de en yüksek 7.38 i görüyor...
yaklaşık 6 ayda yaklaşık 3 kat artış var...
bu mu ********???
trend direncine denk gelmiş, direnci ne zaman geçer Allah bilir lakin, endeks uyuzlanırken giden kağıtların, endeks giderken dinlenmesi çookkk normal arkadaşlar...
biraz dikkat ve araştırma lütfen...
ytd
Günaydın 1500 bistte 50 cente aldığım polho 3000 bisttee 38 cent.
ÖNÜMÜZDEKİ AY muazzam ekonomik işler açıklanacak.polho uçcak.gapdırmayın kağıtları.ülke heryer inşaat olcak