6,50 yi gösterecekler gibi
6,50 yi gösterecekler gibi
Anilmert sen sn albatros öngörüleriniz hep gerçekleşiyor bundan sonra ne olur diyen arkadaş değilmisin)
Ya kardeşim ön talep alınmaya başlamasını sanki böyle matah bir bilgiymiş gibi saklamak nedir, pendikte ön talep alımı başladı işte hala bilmeyen varsa öğrensin
Hala bu nalburcu esnafından k,y, dostluğu bekleyen k,y, kardeşlerim diğer çok şey kaciriuorsunuz ,borsada
Hiç bir patrondan ky dostluğu beklemiyorum ben işimi yapacağım onlarda işini yapacak. Tıpkı bilgisayar virüsü geliştiricileri ile anti virüs geliştiricileri gibi yada doping geliştiriciler ile doping testi geliştiricileri gibi...
Evet çok hisse kaçırdım ama onlarda kaçırıyor. Ben inat ettim Allah şahit her kirmizi olduğu gün ekleme yapıyorum bu kadar enflasyonist ortamda kendilerinde olan bu kadar bilgi ile buralarda tutuyorlarsa aslında oran olarak bile benden daha fazla kaybediyorlar demektir. Onlar daha fazla hisse kaçırıyorlar demektir.
***YAĞIZ AT ŞAHLANDIMI DURAK DİNLEMEZ***
Son düzenleme : temel analizci; 19-08-2022 saat: 17:14.
Polho aynı ihlas holdingin 2008 yılindaki büyük düsüsten sonra ki hallerinden farksız ihlas 2 küsurden 0.20 kuruslara inmisti şuan borsanin tarihi zirvesinde 0.56 kurusda hedefini bulamiyor polho 7 tl den bölunmüş 3.50 buralardan 2.50 gormüs borsanin zirvesinde şuan 7 borsa burdan düzeltme yapsa nereye iner hesap varmi yok hayırlisi diyelim arti 1 borsada 0.80 artı hayeller başka bahara tek hisse pismanliktir bunu herkes ögrenmeli bu piyasada da ögrenemediysede borsayi bıraksin yatirim tavsiyesi değildir siz bildiginizi yapın kazananlar belli bol şans tüm polhodaki arkadaşlara.
Yer İmleri