Endeksin trende girdiði yaklaþýk son 1 senede endeks %212, polho ise %252 gitmiþ. Aslýnda endeksten çok da farklý deðiliz. Bu bana hala farkýmýzý göstermediðimizi anlatýyor. Sadece endekse uyduk. Genel resme bakmak lazým. Bu da baþka bir bakýþ açýsý
Endeksin trende girdiði yaklaþýk son 1 senede endeks %212, polho ise %252 gitmiþ. Aslýnda endeksten çok da farklý deðiliz. Bu bana hala farkýmýzý göstermediðimizi anlatýyor. Sadece endekse uyduk. Genel resme bakmak lazým. Bu da baþka bir bakýþ açýsý
Endekse uymuþ olsaydý endeksle hareket ederdi baþlarda endeks giderken polho hep kýrmýzý yakýyordu ben Arap atina benzetiyorum umarým sonradan daha çok açýlýr.Duzeltme vs olur mu bana göre daha gitmesi gerekiyorda teknik vs bilen arkadaþlar bir yorum yapabilir mi ? Tahminim bu haftadan sonra bozabilir sadece içgüdü eðer bozmazsa 12-15 arasýna kadar gider yýl sonuna kadar ytd.
Levent 2 sene, çeþme süreci etkilemese, beykoz 3 sene desek pendik e sýra gelene kadar 2026 olur mu yoksa 🤷
Bakan Kurum:
Ýstanbul’da yaklaþýk 1.5 milyon, ülke genelinde 4 milyon m² arz fazlasý nedeniyle kiralanamayan ya da satýlamayan ofis, konuta dönüþtürülecek. Bu, 50 bin yeni konut demek.
Yönetmeliðimiz yayýmlandý.
Z ofise yararmý acaba
Ne güzel alsata alýstirdi çok güzel bir alým oldu kendi adima 35 kademe asaðidan böyle tahtaci bulamazsiniz borsada
Ulan devre kesmek nedir sirket batti herhalde
Devre kesti ne oldu ya oynuyordun ne güzel
Yer Ýmleri