1509.50 long..
Printable View
1509.50 long..
kısa vadeli tüm trade sistemler ELBETTE SAT DA..biz sistemleri konuşmuyoruz...YERİM SİSTEMLERİ...sistemler ORTA VADELİ ÖNGÖRÜ İLE DOĞRU yöndeyse İSE KAZANDIRIR.
MB, kararı berbat.. ama gemileri yakacak kadar karamsarlık çizene derim..işte meydan işte short...
ben dün dedim..bundan sonra bir süre long flat olacağım...
17:52 itibariyle zarar da yok..kar da yok gibi..
https://i.hizliresim.com/clcj7cu.PNG
son 20 gündür: sisteme tam riayet eden çok zarar etmiştir..gapla aç, sistem long olsun..sonra dipten sat versin...hep böyleydi..
yarın kı ordınolara bakcez arık
SPOT kapanış
https://i.hizliresim.com/tle5hci.PNG
bankalar napıcak şimdi mevduat sahibine gel bana enflasyonun altında para yatır kerizlik yap bende onu satayımmı diyecek...
LPG'ye 15 kuruş zam geldi.
sepet yapan biri hiçkaybetmiyor bana göre.
faizde bunlardan biri.
zamanında karayolları genel müdürlüğüne arsamızı kiraya vermiştik iş bittikten sonra yüklenici firmanın tüm yerleşim için ve konaklama için yapılan bahçe konteyner vb gibi malzemelerde arsa sahiplerine verilecek diye sözleşme imzaladık. yüklenci firma kazık atmaya çalıştı.
dava açıldı.
yüklenici firmayı muhattap bile kabul etmeyip karayolları genel müdürlüğüne dava açtık. tüm paramızı söke söke aldık faizi ile birikte.
oldukça yüklü bir miktar tutmuştu faizi bile ev aldıracak cinsten
dünyanın en gelişmiş firmaları bile senelik % 20 büyümeyi ( kazancı) büyük başarı kabul eder. evrensel bazda böyledir. düzenli ise.
oysa ülkemiz senelerdir. dıj mihrahkları besliyor hemde bilmem kaç kere amorte edecek şekilde.
düzeni iyi bilinki.
kim düzdüdemeyin.
faizde sepet bana göre şart
bim neden çaykur tiryaki çay satmaz bir düşün. ??
Erdoğan: "Ben, oğul Bush ile iyi çalıştım, Sayın Obama ile iyi çalıştım, Sayın Trump ile iyi çalıştım ama Sayın Biden ile iyi başladık diyem"
İnceden bir sitem var sanırım...
Kaç tane başkan geldi geçti....
Randevu alamamış olmak sinirlendirmiş sanırım, ipler biraz daha gerilecek gibi gözüküyor...
Cumhurbaşkanının diğer açıklamaları da bunu gösteriyor..
neyse esen kalın..
Bak kaç tane başkan değişmiş vardir herhalde bunun bir hikmeti... Anlamak gerekRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizde siyaset bir meslek, hemde ömür boyu...Partilerin bile tüzüklerine sözde 2-3 dönemden fazla, aynı kişi başkan olamaz diye yazıyorlar...
Sonra zamanı gelince de parti tüzüğünü değiştiriyorlar...
Şimdi aynısını anayasa için yapacaklar...
Yenilik ve değişim her zaman için iyidir, umut ve yeni beklentiler oluşmasına neden olur....
Diğer türlü zamanla devlet benim oluyor...
Evet böyle zamanlarda scalp ve gün içi trade önem kazanıyor. Düşerken de hep güzel dalgalı düştü sadece salı günü anormal şekilde bastı o da dün patladı zaten. Cuma poz bırakarak hata yaptım onu yapmasam epey başarılı olmuş olacaktım. Pek çok başka hata / elde olmayan durumlar da oldu ördekle oturamıyoruz makinenin başına sonuçta. Bunlar olabilir dediğin için çok az parayla oynadım zaten ama aklıma yattı bu şekilde işlem.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1. Numaralar
Teb long 184 bin
İş short 224 bin
2. Numaralar
Tacirler long 97 bin
Garanti short 48 bin
Bugün aps cıldırmış olmalı SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biliyorum
Aps dün azalmıştı
Bugün çok müthiş artması lazım
Günlük pasta da çok karşılıklı işlem var SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Koyunları topla bi ağıla, aç bi kapı. Koyun bu ne bilsin nere gidecek. Mezbaya mı yemlenmeye mi? Londra of city koca dünyayı ne ettin. :)
Faizleri soyle 12 13 seviyesine 2 3 aya getirseler. Sonra kamu bankaları bir kampanya patlatsa eskisi 0.64 tu yenisini 0.49 dan verseler. Bak sen ekonomi nasıl canlanıyor. Hem günahlarımızdan arınırız daha az faiz ile hem ekonomi canlanır hem ev fiyatları hem araba fiyatları artar hem gida fiyatlari artar oh mis mis...sen heveslenme memed abi fiyati artmayacak 4 seyden 1i ekgyo ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Beş zincir market piyasayı alt üst ediyor
Yarın bir tur daha bindirirler Bim e.
:ok::ok::ok::rules::rules::rules:
https://pbs.twimg.com/media/CO9z0KXW...ng&name=medium
İbrahim abi sen bu işi çözmüşsun :)
Abim bilgisayar için yaptırdığın kafes sistemden memnun musun bana da gerekecek ( ördekli ) kodlayamaz isem tabi :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uçurumun kenarında çok fazla dolaşırsan dolaşırken aşağı aşağı da bakarsan.
Uçurum da sana bakar.
Riskli işler bunnar...
Bak ne demiş dayı:
"Beware that, when fighting monsters, you yourself do not become a monster... for when you gaze long into the abyss. The abyss gazes also into you."
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boşver dayi doşe kanalı geç yav
Abey şimdi obo var mı yok mu ne dion ona göre şey edecem.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1504 short hadi Allah'a emanetSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ve Ve 48.512 ad aps artmış.
Toplam poz 657.331
Ne oluyor anlamak zor.
Ne geliyor ki
Bu kadar önemli bir hazırlık var.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.