Biliyorum
Aps dün azalmıştı
Bugün çok müthiş artması lazım
Günlük pasta da çok karşılıklı işlem var SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Biliyorum
Aps dün azalmıştı
Bugün çok müthiş artması lazım
Günlük pasta da çok karşılıklı işlem var SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Koyunları topla bi ağıla, aç bi kapı. Koyun bu ne bilsin nere gidecek. Mezbaya mı yemlenmeye mi? Londra of city koca dünyayı ne ettin.![]()
Faizleri soyle 12 13 seviyesine 2 3 aya getirseler. Sonra kamu bankaları bir kampanya patlatsa eskisi 0.64 tu yenisini 0.49 dan verseler. Bak sen ekonomi nasıl canlanıyor. Hem günahlarımızdan arınırız daha az faiz ile hem ekonomi canlanır hem ev fiyatları hem araba fiyatları artar hem gida fiyatlari artar oh mis mis...sen heveslenme memed abi fiyati artmayacak 4 seyden 1i ekgyo ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Beş zincir market piyasayı alt üst ediyor
Yarın bir tur daha bindirirler Bim e.
Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.
İbrahim abi sen bu işi çözmüşsun
Abim bilgisayar için yaptırdığın kafes sistemden memnun musun bana da gerekecek ( ördekli ) kodlayamaz isem tabiSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uçurumun kenarında çok fazla dolaşırsan dolaşırken aşağı aşağı da bakarsan.
Uçurum da sana bakar.
Riskli işler bunnar...
Bak ne demiş dayı:
"Beware that, when fighting monsters, you yourself do not become a monster... for when you gaze long into the abyss. The abyss gazes also into you."
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri