Analiz için çok teşekkür ederim. Son 6 yıldır reel enflasyon üzeri getirim olduğunu düşünüyorum, sürekli borsadaydım diyebilirim. Ancak ben de bu durumun sürdürülebilir olmadığını düşündüğüm için viop öğrenmeye gayret ediyorum.
Sn. Mohikan, ew analizi için çok yüksek kesinlik ile sonuç verdiğini ifade ediyorsunuz. Peki mesela bu analizi 1 dakikalık- 5 saniyelik periyot ile yapmayı hiç düşündünüz mü?
Sonuçta 1 yıl aylardan, aylar haftalardan, onlar günlerden derken milisaniyelere kadar ineriz. Yılda günlerin %60 inda borsa yataydir. ( %0.5 altı hareket) Oysa o yatayin içinde bile fırsatlar çoktur. Geçen gün açtığı gibi kapattı ama ben +3 yaptım çok aşırı mutlu olmuştum mesela. Yani biz burada haklı çıkmaya değil para kazanmaya çalışıyoruz, bu analizi salise bazında da yaparız ve kesinlikle çalışır dersek yapalım. Ben kodlarim ama analizi hiç bilmiyorum, sonra ister çıksın isterse yerin dibine batsın. Bize ne ekmeğimize bakarız. Biraz bu nedenle kontrol edemeyeceğim şeylere ( uzun vade borsa yönü vs.. ) değil edebildiğim şeylere odaklanmaya çalışıyorum.
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.