Senin geçen haftalarda ki tahmin, hedefi 12 den vurdu. 4.40 demiştin yanlış hatırlamıyorsam. tebrikler
Bende hulka bastım, faiz indirimi uçuk gelirse önce onu zopalarlar diye düşünüyorum :he:
Printable View
Hükumet, 2022 bütçesinde alkolden toplanan ÖTV miktarını %26 oranında artırmayı planlıyor.
Şahsen en az %50 artırmalarını bekliyorum....Sigara ve alkol için..
Şimdiye kadar çoktan yaparlardı da kaçağa yöneliyor insanlar ve gelir artmıyor...
Artı sahte içkiden zehirlenip ölen insan haberlerini daha fazla duyacağız..
Aslında bu iki ürünün fiyatının artması iyi bir şey keşke daha fazla artırsalar, gençlerin bu ürünlere yönelmesini engellemiş oluruz, özellikle sigara için...
Kendimde kullanmama rağmen söylüyorum bunu, gençken başladık ve bırakamıyoruz artık.
En ufak bir kısıtlamaya tahammülü yok bence kimsenin.
Kaldı ki bu vaka sayıları ve ölü sayıları neden aşılı/aşısız olarak yayınlanmıyor?
Yani neden 30 bin vakanın kaçta kaçının aşılı, yoğun bakımda yatanların kaçta kaçı aşılı, ölü sayısının kaçta kaçının aşılı olduğunu göremiyorum ben?
Nihayetinde vakaların ve ölümlerin %80-90 ı aşısız kişilerse mesela zaten Biden'ın dediği gibi...artık pandemi bitmiştir, aşısızların pandemisi başlamıştır. Dolayısıyla en ufak bir kısıtlamayada gerek yoktur.
bu ötv meselesi tam bir skandal..araba ötv si ise skandal kere skandal, rezalet zulüm aklına ne gelirse..
eski hükümetlerin elinde olmayan bir vergi gücünü bunlar 20 yıldır kullanıyor, bütçenin %25'i.. buna rağmen ülkeyi ekonomk anlamda rezil bir noktaya getirdiler..