Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 950/1004 İlkİlk ... 4508509009409489499509519529601000 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,593 - 7,600 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Para yabanciya hic gitmiyorki hep namussuz palaya gidiyor. Zaten hulki var tskb var isc var nerde cer çöp var benim portföyde. Ben sadece fayiz indirimine bir zar attım. Garanti den başkasında zar atmaya değmez.
    Senin geçen haftalarda ki tahmin, hedefi 12 den vurdu. 4.40 demiştin yanlış hatırlamıyorsam. tebrikler

Bende hulka bastım, faiz indirimi uçuk gelirse önce onu zopalarlar diye düşünüyorum
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yeni bir fışşşşkırtma haberi..
    İnanılmaz bişi bu..

Burada dolar 9 tl yi geçerken dolara bakıp endeks de poz açanın anahtarını alırlar demiştik..

THY dün basıyordu gün boyu bugün fışşşşşşkırarak açtı mesela..

Yeni stil bu..
    bi maşallah çektin uçak düştü

pegasus tavı da peşine taktı
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bi maşallah çektin uçak düştü

pegasus tavı da peşine taktı
    nerdeyse %1 artıdan %2 eksiye.

gundwane arkadaş efsanesin
    audentes Fortuna iuvat

4. Hükumet, 2022 bütçesinde alkolden toplanan ÖTV miktarını %26 oranında artırmayı planlıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    nerdeyse %1 artıdan %2 eksiye.

gundwane arkadaş efsanesin
    Şindi durduk yere uçaklar niye düştü ki, pandemi kısıtlaması mı geliyor yoksa
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Hükumet, 2022 bütçesinde alkolden toplanan ÖTV miktarını %26 oranında artırmayı planlıyor.
    Şahsen en az %50 artırmalarını bekliyorum....Sigara ve alkol için..
    Şimdiye kadar çoktan yaparlardı da kaçağa yöneliyor insanlar ve gelir artmıyor...
    Artı sahte içkiden zehirlenip ölen insan haberlerini daha fazla duyacağız..

Aslında bu iki ürünün fiyatının artması iyi bir şey keşke daha fazla artırsalar, gençlerin bu ürünlere yönelmesini engellemiş oluruz, özellikle sigara için...
    Kendimde kullanmama rağmen söylüyorum bunu, gençken başladık ve bırakamıyoruz artık.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şindi durduk yere uçaklar niye düştü ki, pandemi kısıtlaması mı geliyor yoksa
    En ufak bir kısıtlamaya tahammülü yok bence kimsenin.
    Kaldı ki bu vaka sayıları ve ölü sayıları neden aşılı/aşısız olarak yayınlanmıyor?
    Yani neden 30 bin vakanın kaçta kaçının aşılı, yoğun bakımda yatanların kaçta kaçı aşılı, ölü sayısının kaçta kaçının aşılı olduğunu göremiyorum ben?

Nihayetinde vakaların ve ölümlerin %80-90 ı aşısız kişilerse mesela zaten Biden'ın dediği gibi...artık pandemi bitmiştir, aşısızların pandemisi başlamıştır. Dolayısıyla en ufak bir kısıtlamayada gerek yoktur.
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

bu ötv meselesi tam bir skandal..araba ötv si ise skandal kere skandal, rezalet zulüm aklına ne gelirse..

eski hükümetlerin elinde olmayan bir vergi gücünü bunlar 20 yıldır kullanıyor, bütçenin %25'i.. buna rağmen ülkeyi ekonomk anlamda rezil bir noktaya getirdiler..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 950/1004 İlkİlk ... 4508509009409489499509519529601000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •