Yaklaşık 16000 çeton telef olmuş...
Printable View
Yaklaşık 16000 çeton telef olmuş...
On numara tespit..evet gerçekten öyle oluyor.. o yüzden mesela ben güne başlarken 1 dk de bant açıp ayı boğa bakıyorum ne olursa olsun..
Sistem alda sata döndü ..ama tepki geldi dediğiniz gibi long demeden az daha ilerleyip gene sinyalin doğruluğunu bozup bant teyitine gidiyor...yani 1 dk de bile durum bu..ne olursa olsun geniş pencereden bakmaziseniz olmuyor...
Teminat poz ayarlamak önemli..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla ben max 3 kontrat açıyorum , o da rüzgarı yakalarsam, onun harici 1 kontrat al-sat. o bile kar etti mi ediyor, zarar etti mi güzel sokuyor, fazlasına gerenk yok, benim etim ne budum ne zaten :) küçücük bir KY'y,m ben senelerdir büyüyemeyen..... ama inadına küçülen
Bu gün viop yerine bir kaç spot hisse de işlem yapmanın tek yönlü kazandırdığını gördüm..bazen gözümü alamasam da viop takip ederim.. bağımlılık..
Bu gün tarama da mesele ilk saatler de bulduğum hissenin biri tavan diğeri yüzde 4 verdi..
Bazen diyorum net şekilde el ayak çeksem mi..
Bu tarz işlemler vioba kafa yoran adam için çok daha ulaşılabilir ve kolay.. getirisi olan işlemler..
En son long pozum 1596 1 dk izlediğim icin kapattım..
1603 den 7 kontrat..
O bile unutmaya gelmiyor..
O yüzden viopta uğraşan aracı kurumlar gibi alım satım yapmak her babayiğit in harcı değil..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takılıyorum hocam... bütçene göre davran ...gaza gelme asla ..sistemin daha doğrusu kendini alistirdigin bir yöntemin varsa kimsenin seni etkilemesine izin vermeSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Koç bildi ons ta tavanlara doymuyor..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu ciddi ciddi ben de düşünüyorum. Spotta kazandığım para viopun en az 5 katı. Abartmıyorum . Gene de bagımlılık yapıyor bu meret. Hisseyi alıp kahvaltıma geçiyorum mis gibi. Ama viop öyle mi? Kaldıraçsız bile alsan diken üstündesin. Gürültü inanılmaz boyutlarda.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.