Onu bilmem hocam o tcell de thy de ttkom da hepsine bademler net bulaşacakSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onu bilmem hocam o tcell de thy de ttkom da hepsine bademler net bulaşacakSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllık gelirimden az ersu uçtu bir ara...
Ben bile daha çok kazandım yıllık bundan..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aga inşallah gece 1650 göstermez, yarın seans başında veya seans içinde gaza basar da, bir ikili depe de oradan yapıp depmez inşallah
1650 güçlü geçerse, yolu var daha bence... Geçemezse, şort sezonu sanki... Gerçi Bi Allah Bi de pala bilir ne olacağını....
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Viop 30 4 h der ki..
1 1670 4h onayı ki 1548 i gördü sistemim de..
2 1708 short yönlü 4h ilk yeri sonrası 1670 onayı..
1725 üstü başka dünya..
O kadar kafa karışıyor ama hala aynı senaryo..
Çıkarken de aynı düşerken de..
Aslında 1670 de ki her poz short yönlü güçlü idi..
Şimdi 1570 1583 virajı yükselen trendde de boğa da güçlü..
Babalar gibi V .....
V for vendetta..
1670 üstünde yeni zirveyi denerler böyle giderse...
Formasyon belirlemek değil trende tutunmaktır mesele
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana bu analizler sadece 1 kontrat için mi diyenler nerede...[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Şimdi cons olayını anlayan var mı..hadi atsın bakalım jetonlari..
Kesin shorttur..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trend oluşmuyor algolar o kadar dominant ki trend sinyali oluşur oluşmaz hedefin%75 ini kat ediyor.gerisine girdiğinin de bi kıymeti kalmıyor. Pusu kurup denk gelmesini bekleyeceksin yada 5dk ya kadar inip yüksek poz ile işlem yapacaksın çok minik trendleri yakalamak için.
Dolar endeksi kamaşullahı çıkarttı. Artık bu saatten sonra iki kez düşünürüm her şey için
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri