Hangisi çözüldüki tosuncuktaki paylarımız holdinge uçtu kafesin kapısını açık unuttular herhalde.
Printable View
Ne diyorsa iyi birşeyler diyordur iki yıl içinde borsaya dönmediğine göre ortakların kanun kapsamından çıkarılması ve paylarının borsada işlem görme zorunluluğu tebliğinde kurul borsaya iki yıl içinde dönmeyen ortaklığın borsada işlem görmesi konusunda yetkisi var yönetimi ve denetimi sağlaya bilir veya kanun kapsamından çıkarılması durumunda ortaklığın ortaklıktan çıkarma şartlarını yerine getirmesini ister veya gerekeni yapar kanun kapsamından çıkartır. Bu durumda borsaya dönmemesi kurulun veya şirketin kanun kapsamından çıkma veya çıkarılma talebi olmaması işlerin iyi olduğunu düşündürüyor ana sözleşmede ttk 397 madde 4 ttk 398 ve ttk 1524 maddelere atıfta bulunulmasının yanında bağımsız denetime tabi olan anonim şirketlerin ne zaman denetleneceği ilgili kurum, bakanlık ve cumhurbaşkanı tarafından belirlenir.
Bizlerin dileği isteği talebi ile olmuyor bilgi alma talebimize verilen cevapların ana konusu bağımsız denetim değerleme izahnamenin hazırlanmasıyla ilgili şirketlerin konsolide edilmesi gerekiyor printaşın ayni ve nakdi sermaye koyarak yeni şirketler kurması diğer şirketlere iştirak ederek özkaynakları azaldı tam konsolide edilmediği denetim şirketi olumlu görüş bildirmediği sürece 2015teki denetim 2021 deki finansal tablolar yok hükmünde sayılacak yani karar merci şartlar olgunlaştığında çavuşoğlarına izahnameyi hazırlayın borsaya dönüyorsunuz diyecektir
İnsan yaşadıkça öğreniyor kaybetmeyide kazanmayıda geçmişini unutan geleceği göremez yazdıklarını atan kendine gelecek yazamaz. Bireylerin toplumun ve hayatın yazdıkları hepsi zincirin halkası hayat hep dönüyor yaradılışın kendisi bir döngü sırası gelen hakkı olan hakettiğine bir şekilde kavuşuyor umduğu kadar olmasada bulduğu kadar yaşamayı öğreniyor.