Sayfa 955/1070 İlkİlk ... 45585590594595395495595695796510051055 ... SonSon
Arama sonucu : 8554 madde; 7,633 - 7,640 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    cözebildinmi .
    Hangisi çözüldüki tosuncuktaki paylarımız holdinge uçtu kafesin kapısını açık unuttular herhalde.

2.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Hangisi çözüldüki tosuncuktaki paylarımız holdinge uçtu kafesin kapısını açık unuttular herhalde.
    tosuncuk boğa olmuşmudur acaba yada bufola...

3.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    tosuncuk boğa olmuşmudur acaba yada bufola...
    Benim düşüncem tosuncuk boğa olmuş çoktan sucuk yapıp bize yedirmişlerdir zavallı tosuncuk bize kimbilir ne torunlar bırakmıştır buzağının suçu yok kaderi böyle tosuncuk olmak kolay değil neslini korumak adına kasaba kendini feda ediyor.

4.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Neymiş o şartlar pekte borsaya dönmeye niyetide yok gibi duruyor dönmezse ne olacak spk küsermi. Bizim haklarımızı kim düşünecek kim koruyacak bizi kurdun eline düşmüş kuzu gibi kıvranıyoruz bu Adalet dediğimiz bir kelime var kanun denilen bir kitap var şirketin sitesi varmı spknın sitesinde yayınlanan bir şey varmı %70 pay halkın elindeymiş nerde bu paylar devletin elindemi yoksa mkk kuruluşu bir açıklama yaptımı gördünüzmü. Spk kanunlarına göre hazır değilsen boşuna gelme ne demek ben vergi vermiyorum beyanname vermiyorum yükümlülüklerimi yerine getirmiyorum niyetimde yok spk ya sananemi diyecek.
    ne diyor acaba..

5.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    ne diyor acaba..
    Ne diyorsa iyi birşeyler diyordur iki yıl içinde borsaya dönmediğine göre ortakların kanun kapsamından çıkarılması ve paylarının borsada işlem görme zorunluluğu tebliğinde kurul borsaya iki yıl içinde dönmeyen ortaklığın borsada işlem görmesi konusunda yetkisi var yönetimi ve denetimi sağlaya bilir veya kanun kapsamından çıkarılması durumunda ortaklığın ortaklıktan çıkarma şartlarını yerine getirmesini ister veya gerekeni yapar kanun kapsamından çıkartır. Bu durumda borsaya dönmemesi kurulun veya şirketin kanun kapsamından çıkma veya çıkarılma talebi olmaması işlerin iyi olduğunu düşündürüyor ana sözleşmede ttk 397 madde 4 ttk 398 ve ttk 1524 maddelere atıfta bulunulmasının yanında bağımsız denetime tabi olan anonim şirketlerin ne zaman denetleneceği ilgili kurum, bakanlık ve cumhurbaşkanı tarafından belirlenir.
    Bizlerin dileği isteği talebi ile olmuyor bilgi alma talebimize verilen cevapların ana konusu bağımsız denetim değerleme izahnamenin hazırlanmasıyla ilgili şirketlerin konsolide edilmesi gerekiyor printaşın ayni ve nakdi sermaye koyarak yeni şirketler kurması diğer şirketlere iştirak ederek özkaynakları azaldı tam konsolide edilmediği denetim şirketi olumlu görüş bildirmediği sürece 2015teki denetim 2021 deki finansal tablolar yok hükmünde sayılacak yani karar merci şartlar olgunlaştığında çavuşoğlarına izahnameyi hazırlayın borsaya dönüyorsunuz diyecektir

6.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    ah şu hayaller ne güzel aslında lakin ulaştığın zaman o hayalleri daha ileri taşıyacak nesiller yetiştirmek işte biz bunu yapamıyoruz bence geriden gelen kuşak sürekli ileri taşıyıp yeniliklere çağa ayak uyduralım demiyor .babam yapmış dedem yapmış lakin hangi alın teri ile nasıl yaptı demiyen bir toplum geliyor bence .
    Güzel olan herşey sabır ve mücadele ister belki bir gün aynısını kendileride düşünür

7.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    araba fabrikası yapsan ne olur geriden gelip o misyonu daha ileri daha ileri taşıyacak nesiller yöneticiler yetiştirmezsen son hep hüsran gelir bir yabancı senin emeğini alın terini satın alır yok parasına inşallah bunlarida düşünmüşlerdir ..
    İnsan yaşadıkça öğreniyor kaybetmeyide kazanmayıda geçmişini unutan geleceği göremez yazdıklarını atan kendine gelecek yazamaz. Bireylerin toplumun ve hayatın yazdıkları hepsi zincirin halkası hayat hep dönüyor yaradılışın kendisi bir döngü sırası gelen hakkı olan hakettiğine bir şekilde kavuşuyor umduğu kadar olmasada bulduğu kadar yaşamayı öğreniyor.

8.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    İnsan yaşadıkça öğreniyor kaybetmeyide kazanmayıda geçmişini unutan geleceği göremez yazdıklarını atan kendine gelecek yazamaz. Bireylerin toplumun ve hayatın yazdıkları hepsi zincirin halkası hayat hep dönüyor yaradılışın kendisi bir döngü sırası gelen hakkı olan hakettiğine bir şekilde kavuşuyor umduğu kadar olmasada bulduğu kadar yaşamayı öğreniyor.
    vakti zamanı gelince ,ne önce ne sonra..

Sayfa 955/1070 İlkİlk ... 45585590594595395495595695796510051055 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •