Printable View
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 1 ay önce dedikki her tahta yukarı gitmeyecek lemur tahtalarda seçici olun bana kalırsa bu dönem bıst30-50 dışına çıkılmamalı bence de hatta bist 30 da bile artı 5 yapan tahta sonra ki günler onu geri alıyor bence su an yasananlar izlenmeli
Alıntı: Originally Posted by EMLAK aylık en az 3 milyar ve üzeri işlem hacimi için viop endeks sadece ! ( borsa payı hariç ) komisyon yüzbinde 5 verebilecek kurum var mı ? var ise iletişime geçerse sevinirim hacimi garant edebilirim. çanakçı dede'nin aracı kurumuna bak istersen. saatte nacar , kadında macar ...
Alıntı: Originally Posted by lemur yan kagıtların a.q lr. 2 aylık seviyeye getirdiler nerdeyse ince ince dograma var ama olayı cozen yok daha yeni başladı lemur, şöyle 5-10 gün kan doğrasalar fena olmaz
1 ay borsa out bence !!! ytd
Alıntı: Originally Posted by Maacit Ziraaten 100k kredi çekeyim dedim, kapıdan kovdular, kavga ettim bir de :he: Ev kredisi hiç bir banka vermez :) birkezde çatı akıyor, kredi talep ettim :) ev-onarım kredisi 30k çekeyim dedim :he: buyrun dediler, 2,59 faiz , sigorta fln 1200 kesinti :) Formülü en son başkandan kaptım ATM daya geç :kahkah: macit baba , balığa çıkmayı bıraktın mı ? bizim şilepe pasifikte eli misina tutan adam lazım. düşünürsen sivini margarinle
Alıntı: Originally Posted by KaraKemal daha yeni başladı lemur, şöyle 5-10 gün kan doğrasalar fena olmaz tüm yeni yatırımcı KY kaçar ... hatta en son 2000 yılında borsa da olup 2 hafta önce tekrar donen bir arkadas var onu dusunemiyorum :))
Alıntı: Originally Posted by lemur 1 ay borsa out bence !!! ytd Borsa out olurmu lemur abi, hergün para dağıtıyorlar burda düşerkende para kazanabiliyon
Hangi yan kağıtlar yaahuuuu?? Örnekleme yapsanız..