Sayfa 941/1011 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,521 - 7,528 arası.

Konu: Viop XLVI

1. nebati: Vatandaş yeni uygulamayla 1 milyon TL konut kredisi çektiğinde aylık taksit ilk yıl 4.410 TL olacak.
    İkinci yıl 5.400 TL, üçüncü yıl 6.480 TL olacak. Üç yıl Hazine desteği var...

verdikleri örneğe bak 1 milyon üzerinden...istanbulda ortalama konut fiyatı 3 milyon...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dün tepeye işareti koyan oldu mu
    Yalancı çoban hikayesi gibi kimse bi gün tepenin işaretlendiğine inanmıycak ve o günden sonra boyuna düşecez gerçi biz fakiriz de parası çok olanlar için sıkıntılı bir durum olur değil mi Alper abi o gün bugün mü yoksa
    6,496 da dün tepeyi işaretledim sıkıntı yapma...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    nebati: Vatandaş yeni uygulamayla 1 milyon TL konut kredisi çektiğinde aylık taksit ilk yıl 4.410 TL olacak.
    İkinci yıl 5.400 TL, üçüncü yıl 6.480 TL olacak. Üç yıl Hazine desteği var...

verdikleri örneğe bak 1 milyon üzerinden...istanbulda ortalama konut fiyatı 3 milyon...
    sen almayıver, kısıtlı bütçesi olan evi olmayan orta-alt gelir grubu için bu kampanya, seni ilgilendiren bi şey yok ki

malum tayfa yıllarca avaz avaz bağırdı -beton ekonomisi, konut balonu, sakın ev almayın, bu fiyatlar balon, varsa eviniz satın diye 7/24 bağırdı bu kitle.. bu cayırtıya bakan millet sandı ki, konut fazlası var -ev almak için acele etmeyeyim.. sonra corona esnasında inşaat şantiyeler 1 sene durdu, sadece bu 1 yıllık arz eksiği bütün arz/talep dengesini allak bullak etti.. 3000 kiralar oldu 25000, ev fiyatları dolar bazında 3 kat arttı.. 2-3 sene evvel ev alabilecek durumda olup da, bu salakların laflarına bakıp almamış olanlar yeni fiyat seviyesinde elleri böğründe kalakaldı.. konut balonu olmuş olsaydı, milyonlarca boş ev olduğu iddiaları doğru olsaydı, şimdi piyasa böyle mi olurdu ??

aynı kitle utanmadan gelip hala konut piyasasıyla alakalı yorum yapmaya kalkıyor

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bu sefer kriterler pandemi dönemine göre oldukça farklı. bu sistemden ev alabilmek daha zor. Fiyatlar şişmiş durumda. İstanbul'dan ev alabilmen için evin olmayacak, İstanbul'da son 1 yılda ikamet etmiş olacaksın, maksimum 5 milyonluk ev.
    Pandemi döneminde yapılan kıyak müthişti bir daha aynısı gelmiyor, seçim olsa bile. O zaman %10 peşinat, evin olmuş olmamış, ikamet etmemişsin önemli değil. 0,69 faiz, 1 yıl ödeme yok.
    Senin evin varsa eşin alır Bir de evin değeri mi 5 milyon, max kredi tutarı mı 5 milyon? Evin değeri olsa işlerine gelmez, ya da kağıt üzerinde 5 milyondan satılır, el altından nakit verilir kalan kısmı. Hırsıza, arsıza çözüm çok.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. ereyliiyi gel gel yapıp kucak yaptılar
    bugün kenardan izliyeyim

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Senin evin varsa eşin alır Bir de evin değeri mi 5 milyon, max kredi tutarı mı 5 milyon? Evin değeri olsa işlerine gelmez, ya da kağıt üzerinde 5 milyondan satılır, el altından nakit verilir kalan kısmı. Hırsıza, arsıza çözüm çok.
    Eş nasıl alacak hane halkında birinin evi bile olmaması dedi. Yanlış mı duydum??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Saatlik henüz yükseliş yönünde devam ben sana beş dakikalık PERYOT resmi atam

beş dakikalık dün öğle 14,00 de sat vermişti şu an 15 dakikalık peryotta sat vermiş durumda tabiiki kısa vade belli olmaz döner alıverir kimse bilemez ...

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku

Ziraaten 100k kredi çekeyim dedim,
    kapıdan kovdular, kavga ettim bir de
    Ev kredisi hiç bir banka vermez
    birkezde çatı akıyor, kredi talep ettim
    ev-onarım kredisi 30k çekeyim dedim
    buyrun dediler, 2,59 faiz , sigorta fln 1200 kesinti
    Formülü en son başkandan kaptım ATM
    daya geç

Sayfa 941/1011 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları