Umarım eregliye short giren olmamıştır.Daha önce uyardığımda bana bu işten anlamıyorsun diyenler..ytd
Printable View
Umarım eregliye short giren olmamıştır.Daha önce uyardığımda bana bu işten anlamıyorsun diyenler..ytd
OBO yükseliş trendlerinin sonlarında, TOBO düşüş trendlerinin sonlarında beklenir. Ancak düzensiz üçgen benzeri düzeltmelerin sonunda oluşan görüntü de OBO veya TOBO'ya benzetilebilir. Ben XTUMY endeksinde bir tur daha yükseliş olabileceğini düşünüyorum. Formasyonun adı önemli değil, son tepenin geçileceğini tahmin ediyorum.
Forumda dalga geçmeye varan yorumlar da benim görüşümü destekliyor. Bakalım zaman ne gösterecek.
vadeli günlükte ters çanak kulp yoktur değil mi ? :he: ne bileyim.. üstüne sigara filen yakmasınlar.
abd vadelileri eksideyken sattı, artıyı görür görmez yukarı sürdüler. 5 dk da oldu yönün değişmesi.
bu arada halk yatırım garanti için 11 tl hedef vermiş. kelin ilacı olsa önce kendi başına sürer hesabı :)
coplere gomıyler bıkac hısseyle yukarı aldı artık.....bıstın cenazesı kalkar.....145 tepeyese......132 oncelıklı hedef
Ne kadar çok teperse onun iki mislini vurular aga kısa vadeler içinde, günlük hareketlerde boğulmayın. Bak sonra Tospa dediydi derim alıntılarım.