Sayfa 957/1001 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Umarım eregliye short giren olmamıştır.Daha önce uyardığımda bana bu işten anlamıyorsun diyenler..ytd

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Oluşur tabi hocam neden oluşmasın. TOBO is everywhere. TOBO görünümlü olur. Doğan görünümlü şahin gibin. TOBO nedir ve böyle bir oluşum nerelerde beklenir? Tarihi zirveden boyun çizgili TOBO olur mu? Bence bu sorunun cevabını bulmanız lazım. Yani TOBO nerede oluşur? Görüntü mühim değil.

En son bu TOBO-OBO tartışmasını Stonehead vardı onunla yapmıştık seneler önce. Nelerde acaba sürekli grafik atardı, formasyon kovalardı.
    OBO yükseliş trendlerinin sonlarında, TOBO düşüş trendlerinin sonlarında beklenir. Ancak düzensiz üçgen benzeri düzeltmelerin sonunda oluşan görüntü de OBO veya TOBO'ya benzetilebilir. Ben XTUMY endeksinde bir tur daha yükseliş olabileceğini düşünüyorum. Formasyonun adı önemli değil, son tepenin geçileceğini tahmin ediyorum.

Forumda dalga geçmeye varan yorumlar da benim görüşümü destekliyor. Bakalım zaman ne gösterecek.

3. vadeli günlükte ters çanak kulp yoktur değil mi ? ne bileyim.. üstüne sigara filen yakmasınlar.

Viop XXXII

Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Borsa iyi yeşillendi, dxy de düşüyor. Accuk dövizlerimizi hedfe amaçlın dolar şortlayak
    Aman dikkat. Borsaya birazdan çakarlar. Dolar yeşillenebilir.
    Kabine toplantısı var bugün.
    Dikkat derim.

abd vadelileri eksideyken sattı, artıyı görür görmez yukarı sürdüler. 5 dk da oldu yönün değişmesi.

bu arada halk yatırım garanti için 11 tl hedef vermiş. kelin ilacı olsa önce kendi başına sürer hesabı
    audentes Fortuna iuvat

6.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    OBO yükseliş trendlerinin sonlarında, TOBO düşüş trendlerinin sonlarında beklenir. Ancak düzensiz üçgen benzeri düzeltmelerin sonunda oluşan görüntü de OBO veya TOBO'ya benzetilebilir. Ben XTUMY endeksinde bir tur daha yükseliş olabileceğini düşünüyorum. Formasyonun adı önemli değil, son tepenin geçileceğini tahmin ediyorum.

Forumda dalga geçmeye varan yorumlar da benim görüşümü destekliyor. Bakalım zaman ne gösterecek.
    Hocam ben anlatamam vaktim yok hele Ramazan da gücüm yok o kadar. Bir sürü yazı yazmam lazım grafik neyim koymam lazım. Tabi dediğiniz gibi bu bir TOBO ise hedefi 180 küsür binler. Yaşayıp görmek lazım. Herkesin TOBO su OBO su kendine diyelim

7. coplere gomıyler bıkac hısseyle yukarı aldı artık.....bıstın cenazesı kalkar.....145 tepeyese......132 oncelıklı hedef
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

8. Ne kadar çok teperse onun iki mislini vurular aga kısa vadeler içinde, günlük hareketlerde boğulmayın. Bak sonra Tospa dediydi derim alıntılarım.

Sayfa 957/1001 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •