Hemde gündüz vakti atmışlardı havai fişekleri....
Printable View
Heh yaşa...o dönem de aynı tartışmalar yapılırdı, biz gümrük birliğine gireli çok oldu ne gümrük birliğiymiş bu denirdi..
Neyse..konu o değil zaten de..
Konu neydi, konu, istikametimizi kaybettik, nereye gideceğimizi bilmiyoruz, yalpalıyoruz.
İletişim Başkanının son NATO bilmem ne toplantısına gönderdiği bir video mesajı var, arkadaş ya bir yandan da twitter savaşlarını idare/organize ettiğinden, ya da halka yönelik prompter konuşmalarını hazırladığından, o kullandığı dil resmi dile yansıyor, ayırt edemiyor/ayarlayamıyor aradaki geçişleri, ya da ciddi ciddi diplomasi eğitimi alması lazım, nasıl konuşmak o öyle, kullandığı tabirler, kelimeler benzetmeler. Her şeyin bir raconu var arkadaş. Ne günlere kaldık. Sonra Trump oradan, 'Hey dostum akıllı ol' der tabi..Devlet ciddiyeti, diplomasi dili önemli.
Bende engelli bu şahıs göremiyorum, bana sektiriyorsa şettiriverin.
Biz mesela, ekonomide, dış politikada, en son ne zaman doğru bir şey yaptık.
Yiğidi öldür ama hakkını ver diyebileceğimiz tartışmasız bir doğru, iyi bir şey, süper bir devlet aklı ürünü. Var mı? Ciddi ciddi soruyorum, ima yok...iç siyasetten ayrı olsun..
Alzheimer oluyorum galiba, bakla iyi geliyormuş, yoğurtlu kavrulmuş, haşlanmış. Bir de bulmaca. Doktorlar da var burada, bir tavsiye vermezler varsa yoksa dolar :)