Sayfa 958/996 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,657 - 7,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Öyle de, şimdi detayını hatırlayamadım, tam o dönem Gümrük Birliği mi Tomruk Birliği mi, bir şeye girdik girecez diye şaha kalkmıştık. Borsa falan non stop..Hatta o dönemde de bu muhabbet vardı, biz gümrük birliğine gireli çok oldu deniyordu..Biraz google lamak lazım, hatırlayamadım. Havai fişekler filan atıldı ya yaw...
    Hemde gündüz vakti atmışlardı havai fişekleri....

2.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Hemde gündüz vakti atmışlardı havai fişekleri....
    Heh yaşa...o dönem de aynı tartışmalar yapılırdı, biz gümrük birliğine gireli çok oldu ne gümrük birliğiymiş bu denirdi..

Neyse..konu o değil zaten de..

Konu neydi, konu, istikametimizi kaybettik, nereye gideceğimizi bilmiyoruz, yalpalıyoruz.

İletişim Başkanının son NATO bilmem ne toplantısına gönderdiği bir video mesajı var, arkadaş ya bir yandan da twitter savaşlarını idare/organize ettiğinden, ya da halka yönelik prompter konuşmalarını hazırladığından, o kullandığı dil resmi dile yansıyor, ayırt edemiyor/ayarlayamıyor aradaki geçişleri, ya da ciddi ciddi diplomasi eğitimi alması lazım, nasıl konuşmak o öyle, kullandığı tabirler, kelimeler benzetmeler. Her şeyin bir raconu var arkadaş. Ne günlere kaldık. Sonra Trump oradan, 'Hey dostum akıllı ol' der tabi..Devlet ciddiyeti, diplomasi dili önemli.

3. Bende engelli bu şahıs göremiyorum, bana sektiriyorsa şettiriverin.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ulen Moruk, yazmayayım deye uğraşıyorum, fakat sacmalamakta sınır tanımıyorsun.

Rumlar 10-0 galip ayrıldı o maçtan, oylamayı hiç kabul etmeseydik, nahhh... girerlerdi AB'ye.

Rauf Denktaş, niye kahrından öldü, bütün kazanımlar uçtu gitti diye öldü.
    Bir aday üyelik statüsü karşılığında izin verdik diye hatırlıyorum. Annanla konunun ilgisi yok. Gümrük birliğide, rumların ab’ye girişinede izin vermek hataydı. Ama hepsi geçmişte kaldı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Öyle de, şimdi detayını hatırlayamadım, tam o dönem Gümrük Birliği mi Tomruk Birliği mi, bir şeye girdik girecez diye şaha kalkmıştık. Borsa falan non stop..Hatta o dönemde de bu muhabbet vardı, biz gümrük birliğine gireli çok oldu deniyordu..Biraz google lamak lazım, hatırlayamadım. Havai fişekler filan atıldı ya yaw...
    Ayrıntısı basit, Çiller D. gumruk birliği müjdesi vermişti, bunlar ise AB ile uyelik görüşmeleri başlıyor fisengi atmışlardı gündüzleyin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bir aday üyelik statüsü karşılığında izin verdik diye hatırlıyorum. Annanla konunun ilgisi yok. Gümrük birliğide, rumların ab’ye girişinede izin vermek hataydı. Ama hepsi geçmişte kaldı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Annanlan dolaylı ilgisi var, AB bölünmüş ülke birliğe giremez diyordu, plan vesile oldu deyelim.

Elimizden geleni yaptık misali.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7. Biz mesela, ekonomide, dış politikada, en son ne zaman doğru bir şey yaptık.

Yiğidi öldür ama hakkını ver diyebileceğimiz tartışmasız bir doğru, iyi bir şey, süper bir devlet aklı ürünü. Var mı? Ciddi ciddi soruyorum, ima yok...iç siyasetten ayrı olsun..

Alzheimer oluyorum galiba, bakla iyi geliyormuş, yoğurtlu kavrulmuş, haşlanmış. Bir de bulmaca. Doktorlar da var burada, bir tavsiye vermezler varsa yoksa dolar

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ayrıntısı basit, Çiller D. gumruk birliği müjdesi vermişti, bunlar ise AB ile uyelik görüşmeleri başlıyor fisengi atmışlardı gündüzleyin.
    Aynen.....

Sayfa 958/996 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •