Sadece okuldaki eğitim öğretim ile dürüst insan yetişmez aileden başlar. Aile bu konuda telkinde bulunmuyorsa bunu engelleyemezsin. Avrupa'da da rahip papaz vs cinsel taciz oluyor bizde de oluyor.
Printable View
Sadece okuldaki eğitim öğretim ile dürüst insan yetişmez aileden başlar. Aile bu konuda telkinde bulunmuyorsa bunu engelleyemezsin. Avrupa'da da rahip papaz vs cinsel taciz oluyor bizde de oluyor.
Kap : Deprem felaketi sonrasında yaşanan volatilite artışı ve olağandışı fiyat hareketleri nedenleriyle Borsamız Piyasalarının güvenilir, şeffaf, etkin, istikrarlı, adil ve rekabetçi bir şekilde işleyişini teminen, Borsa İstanbul A.Ş. Borsacılık Faaliyetlerine İlişkin Esaslar Yönetmeliği'nin 39 uncu maddesinin 1 inci fıkrası uyarınca Pay Piyasası ile Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası bünyesindeki Pay ve Pay Endeksi Türev Pazarlarının 8 Şubat 2023 tarihinde saat 11:00 itibarıyla 5 iş günü süreyle (14 Şubat 2023 akşamına kadar) kapatılmasına ve kapatılan pazarlarda sağlıklı fiyat oluşumuna imkan sağlamayan düşük işlem hacmi de dikkate alınarak 8 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilen tüm işlemlerin BİAŞ Yönetmeliğinin "Emirlerin ve İşlemlerin Borsa Tarafından İptali" başlıklı 33 üncü maddesinin 1-c bendi uyarınca iptal edilmesine karar verilmiştir.
Bu gün Hayat lı bir arkadaşla görüştüm abi buna da şükür en zayiatla biz atlattık dedi ve annesi ile kız kardeşinin hala göçük altında olduğunu söyledi. Sağlam bina kalmamış , ayaktaki binalar hepsi hasarlı dedi...:vk:
Fakir olmak farklidir.
Norvec'te fakir olmak, Turkiye'de fakir olmak, Hindistan'da fakir olmak farklidir.
Norvec gibi ulkelerde, eger uyusturucu ve mental bozukluk yoksa, fakir olmak zordur.
Turkiye'de fakir olmak cok agir ve zahmetlidir..Mucadele zemini oldukca kaygandir.
Hindistan'da ise kast sistemine gonusur. Omurler yetmez fakirlikten kurtulmaya.
O yuzden Turkiye'de fakir olanlar durust yetisemezler kolay kolay. Hele son 70 yildir enflasyon yoluyla soyuluyorsa, hele cahil kalmasi icin milli politikalar surduruluyorsa bu zorluk artar da artar.
Insanlari yargilamamak lazim.
Insan kendi acsa, direnir sabreder, evladi ac'sa direnemez, Allah yaratti demez, yikar gecer.
Turkiye'nin tek ve yegane kurtulusu bu islamcilardan kurtulmaktir.
Bugün dahi iki evladımı kamu kurumlarına aldirabilecek durumdayım ama asgarî ücrete çalışsın helal lokma yesin. Bizde bir söz var haram para yaramaz diye ha cebinden çaldın ha öyle çaldın değişmez ikiside hırsızlık
Yahu 10 senelik bina nasıl böyle olur, inanılmaz...
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...-oldu-7584854/