Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
İnançlı insan eğer o göreve layık değilse kendisi kabul etmeyecek ediyorsa inancı yeterli değil. Bizdeki en büyük sorun dürüst hakiki insan yetistiremiyoruz. Komünist inançlı insandan daha dürüst olabiliyor. Demek ki hakiki inançlı insanlar da yetiştirmemizde proplem var.
Buna ne denir şimdi...
AKP’li vekil Habibe Öçal yardım götüren İmamoğlu’na saldırdı
https://tele1.com.tr/akpli-vekil-hab...ldirdi-785921/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Savunma amaçlı söylemiyorum ama 8 saat arayla 7,5 şiddetinde iki depreme en son ki deprem yönetmeliği çare olmazdı. Tüm deprem yönetmeliği reset edilmeli şuan altılı masa bunu da ele almalı çünkü İstanbul depremi için bir seçim dönemi kadar vakit yok
Halk arasındaki tanımıyla “Cahil Cesareti” yani Dunning-Kruger Etkisi.
Hepimizin tanık olduğu ama belki de literatürdeki adını bilmediği bu etki bize kısaca şunu söylüyor: Bir konuyla ilgili hiçbir şey bilmeyen ya da çok az şey bilenler o konunun uzmanına göre daha özgüvenli oluyor.
Bende imam hatipliyim bana gelse kabul etmem. Benim çok defa imkanım oldu ama 657 memur olmayı kabul etmedim. Kimsenin yüzüne bakamazdim. Aldığım maaşı yiyemezdim. Hatta o dönemde şunu demiştim alın teri olmadan başkasının hakkını yiyerek kazandığım paradan onun 1/4 belki kazandığım para daha bereketlidir.
Yer İmleri